Licht en elektriciteit is nodig in huis en eigenlijk in zo goed als ieder gebouw. U wilt zien waar u gaat en staat en zeg nu zelf, we kunnen niet meer zonder elektriciteit? En het is precies daarom dat een goede elektriciteit studie belangrijk is.

Vraag uw offerte Onze referenties

Banner tekst IMG

Akoestiek

Studies akoestiek

Lawaai in uw omgeving is nooit een pretje. Niet als u thuis in uw zetel  van een leuk boek geniet, niet als u aan het werk bent op kantoor. Om u te voorzien van een zo groot mogelijk akoestisch comfort en productiviteit, staat Vinco Engineering graag in voor een studie over de akoestiek in uw project.

 

studies akoestiek

De akoestiek in uw omgeving: wat met lawaaioverlast?

Het gebeurt wel eens vaker dat men last heeft van lawaaioverlast. Misschien zijn er werken aan de gang in uw buurt? Misschien zijn er bepaalde installaties die niet voldoen aan de opgegeven en wettelijke geluidsgrenzen? Eender hoe, lawaai is niet goed voor uw gezondheid en comfort. Via een akoestiek studie kan u problemen voorkomen.

Zo heeft wetenschappelijk onderzoek uitgewezen dat lawaai een negatieve invloed heeft op de mens, meer bepaald op het stressgehalte. Slecht humeur, uw concentratievermogen vermindert en uw werksfeer lijdt er onder.. Bovendien zal, indien u zich op kantoor bevindt, de foutenlast ongekende hoogtes kennen en zal uw productiviteit alles behalve goed zijn. Bevindt u zich thuis, dan zal lawaaioverlast misschien effect hebben op uw slaapcomfort en zal het ook zorgen voor andere ongemakken als hoofdpijn.

 

Wat kan Vinco Engineering zijn akoestiek studies voor u betekenen?

Wilt u zo snel mogelijk opnieuw kunnen genieten van stilte en rust? Geen probleem. Vinco Engineering volgt de Europese richtlijnen op de voet en is op de hoogte van wat kan en wat niet kan. Om de akoestiek in uw omgeving weer op orde te krijgen, bieden we u hulp voor de volgende zaken:

 • Geluid op de werkvloer
 • Verkeerslawaai
 • Lawaaioverlast in grote ruimtes
 • Geluidsisolatie

Om de akoestiek weer te herstellen, beschikken we voor elke meting over het geschikte materiaal en de meest recente meetapparatuur verkrijgbaar op de markt. Rekening houdende met de diverse wetgevingen die van kracht zijn, ontvangt u op basis van de resultaten een helder en uitgebreid rapport met al onze meetresultaten en bijhorende verklaringen.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Vul onderstaand formulier in of contacteer ons rechtstreeks op 0478 76 76 00. We helpen u graag verder met uw project!

 1. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Achternaam*
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bijlage
  Ongeldige invoer
  Enkel volgende bestand zijn toegelaten: PDF, DWG, JPG, TIFF
 6. Bijlage
  Gelieve een geldig bestand te uploaden.
  Enkel volgende bestand zijn toegelaten: PDF, DWG, JPG, TIFF
 7. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen