EPB verslaggever Limburg

Staat u aan de start van een bouwproject of renovatieproject in de provincie Limburg? Doe beroep op een ervaren ingenieursbureau en laat u begeleiden door een erkend EPB verslaggever in Limburg. Bij de oplevering van uw bouwproject moet u verplicht een EPB certificaat kunnen voorleggen aan de klant of koper. Dit certificaat voor energieprestaties en binnenklimaat kunt u bekomen door een compleet EPB verslag te laten opmaken door een ingenieursbureau. Vinco Engineering handelt het hele proces voor u af. Wij stellen een EPB verslag op en dienen het in bij de bevoegde instanties. Op basis van dit verslag wordt het EPB certificaat afgeleverd.

Wat is een EPB verslag?

Het EPB verslag bevat informatie over de energieprestatie en het binnenklimaat van een woning. Zowel voor renovaties aan bestaande gebouwen als voor nieuwbouwprojecten wordt een EPB verslag opgesteld. Dit verslag is documenteert de gebruikte bouwprocedures, technieken en energieprestatie van het gebouw. Ook de gegevens over het binnenklimaat van het gebouw zitten vervat in dit document. De EPB verslaggeving bevestigt ook dat het gebouw verwezenlijkt werd door gebruik te maken van technieken die in lijn liggen met de richtlijnen van de EPB wetgeving. Met een goed gedocumenteerd EPB verslag in handen kunnen we een officieel EPB certificaat aanvragen en afleveren.

-> Vraag nu uw offerte

Voordelen van een goed gepland EPB verslag

Net als alle andere aspecten van het bouwproces, kunt u ook het EPB verslag vooraf plannen. Door een uitgebreid onderzoek en een aantal aanvullende studies te laten uitvoeren door een erkend ingenieursbureau bent u op voorhand op de hoogte van de invloed van gebruikte technieken en materialen op de resultaten van het EPB verslag.

Wanneer u beroep doet op een professioneel studiebureau, bent u beter voorbereid en kunt u een optimaal afgewerkt bouwproject afleveren. Een goede EPB waarde biedt tal van voordelen:

  • Lage EPB waarde = hogere waarde bij oplevering
  • Energiezuinige woningen zijn beter voor het milieu
  • Bijna Energie neutrale woningen zijn een trend van de toekomst

Toegang tot subsidies en premies van de overheid

-> Vraag nu uw offerte

Wetgeving EPB Limburg

Ook in de provincie Limburg is het EPB verslag verplicht bij de oplevering van een nieuwbouwproject of een renovatieproject dat onder de EPB wetgeving valt. Sinds 2006 vallen alle bouwprojecten onder deze wetgeving. De kans is dus erg groot dat u ook voor uw project beroep moet doen op een EPB verslaggever.

Het EPB verslag moet opgesteld worden door een erkend EPB verslaggever in Limburg die alle verplichte documentatie voor u kan afhandelen. Daarna wordt het verslag ingediend bij de bevoegde instanties die aan de hand van deze informatie een geldig energieprestatiecertificaat afleveren voor uw project.

-> Vraag nu uw offerte

EPB verslaggever prijs

De prijs voor het behalen van een geldig EPB verslag is afhankelijk van de omvang van uw project. De EPB verslaggever moet voldoende documenten en studies verzamelen om het verslag te kunnen opstellen. Wanneer het om een kleine renovatie gaat, ligt de prijs vaak een stuk lager dan wanneer de verslaggever een groot nieuwbouwproject moet behandelen.

Vinco Engineering heeft ervaring met zowel grote als kleine projecten en we helpen u graag verder met een goed opgesteld EPB verslag. Bespreek uw project met onze experts en vraag uw offerte aan!

-> Vraag nu uw offerte

Beroep doen op een erkend EPB verslaggever Limburg?

Door beroep te doen op een erkend EPB verslaggever in de provincie Limburg, zorgt u dat uw project vanaf de start in regel is met de Belgisch wetgeving. Vinco Engineering neemt alle verplichte en aanvullende studies en documentatie van u over. Zo kunt u zich concentreren op het bouwproject, zonder zich zorgen te maken om de extra formaliteiten.

Staat u aan de start van een bouwproject of renovatieproject? Neem dan contact op met Vinco Engineering EPB verslaggever Limburg om u bij te staan bij het behalen van een optimale EPB score.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio Antwerpen – Mechelen

Brussel

Regio Brussel

Limburg

Regio Hasselt

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst– Gent – Sint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKoksijdeKortrijkMiddelkerke – Oostende – RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte