Stabiliteitsstudie

Misschien wil u een huis bouwen of heeft u net een huis gekocht en bent u op zoek naar een partner voor een studie stabiliteit van dit gebouw vooralleer u aan de nodige renovaties begint? Vinco Engineering is gespecialiseerd in de berekeningen en het uittekenen van de stabiliteitsstudies, ongeacht de soort bouw. We zorgen voor een stabiliteitsstudie, zodat u zorgeloos kunt starten van alle vernieuwingswerken zonder dat u achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan.

 

Vraag uw offerte Onze referenties

Studies

Wij bieden stabiliteitsstudies aan voor elk project.

Het belang van een stabiliteitsstudie voor uw bouw

Bouwgronden zijn enorm duur. Bovendien is het ook zo dat het merendeel van de goede bouwgronden reeds opgekocht zijn, wat maakt dat er vaak gebouwd wordt op ondergronden met slechtere draagkracht. Echter is het van enorm belang dat u bouwt en/of renoveert op een ondergrond die geniet van voldoende stabiliteit. Waarom precies? Om latere verzakkingen en andere nefaste ontwikkelingen te voorkomen.

Een woning valt of staat met stabiliteit en dat is precies waarvan Vinco Engineering zich bewust is. Daarom staan we graag in voor de uitvoering van een stabiliteitsstudie vooralleer u start met uw nieuwbouw- of renovatieproject. Tijdens dergelijk onderzoek gaan onze medewerkers na welke maatregelen u moet treffen om uw woning van een optimale stabiliteit te voorzien.

categorie

Elke ketting is maar zo sterk als zijn zwakste schakel

Daarom zijn de afmetingen en opbouw van uw funderingen, welfsels, kolommen, balken houten of metalen vakwerken, zeer belangrijk. Ons team helpt u dan ook graag bij de volgende onderwerpen inzake de stabiliteit van uw bouw:

Beschouw de stabiliteit van uw woonst als een must, niet als een mogelijkheid

Plant u een nieuwbouw of renovaties, dan is de nodige stabiliteit zeker niet iets om achterwege te laten. We raden u aan een stabiliteitsstudie uit te voeren, zodat u alle risico’s vermijdt. Alleen op deze manier bent u namelijk verzekerd van de correcte afmetingen van uw funderingen, muren en ga zo maar verder.

Vinco Engineering gaat graag samen met u op zoek naar de meest optimale bouwstructuur. Niet alleen streven we hierbij kwaliteit na, maar ook een uitstekende klantenservice: een aantrekkelijk prijskaartje, een transparantie communicatie en een heldere uitkomst. Op deze manier bent u gegarandeerd van een goede start van uw bouwplannen!

Bent u dus op zoek naar een betrouwbaar en snel advies door echte vakspecialisten en ingenieurs? Contacteer ons dan vandaag nog via het telefoonnummer +32 478 76 76 00, of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Vul onderstaand formulier in of contacteer ons rechtstreeks op 0478 76 76 00. We helpen u graag verder met uw project!

 1. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Achternaam*
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bijlage
  Ongeldige invoer
  Enkel volgende bestand zijn toegelaten: PDF, DWG, JPG, TIFF
 6. Bijlage
  Gelieve een geldig bestand te uploaden.
  Enkel volgende bestand zijn toegelaten: PDF, DWG, JPG, TIFF
 7. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 8. *
  Invalid Input

Onze klanten getuigen

 • 3 nieuwbouwen, 2 schoonbroers,de ene metser, de andere gemeentewerker en ikzelf, weinig of geen verstand van de bouw en toch me laten overhalen om zoveel mogelijk zelf te doen.

  Iedereen verwittigde me, eens je gaat samenwerken met de veiligheidscoordinator zal je wel weten wat het is.

  Wel, ik weet niet of het overal zo is, maar voor ons was het een plezier om met deze (in dit geval Vinco engineering) samen te werken.

  Opmerkingen tijdens plaatselijke controle waren nuttig en informatief.

  Waren er problemen of zaken waar we geen oplossing voor hadden, een telefoontje naar Vinco en direct geholpen.

  Wij hadden er schrik van om te beginnen, maar met zo'n goede en correcte samenwerking zouden we er dadelijk terug aan beginnen.

  Hartelijk dank vinco. Nooit gedacht dat we dat gingen bereiken E-peil van 20, 23 en 19

  Eddy Buyl

  -