Ecologisch bouwen, bouwen met het oog op het milieu: het is een trend, het is in. Een prima manier hiervoor is een project in houtskeletbouw. Voor u u daadwerkelijk begint met de opbouw van uw project dient u uiteraard een stabiliteitsplan te laten uitvoeren. Vinco Engineering is een referentie op gebied van stabiliteitsstudies voor houtskeletbouw streefdoel optimaal gestabiliseerde woningen.

Vraag uw offerte Onze referenties

Banner tekst IMG

Stabiliteitsstudie staalbouw

Een staalbouw stabiliteitsstudie brengt tal van voordelen met zich mee

stabiliteitsstudie staalbouw

Staat u aan het begin van een heus nieuwbouwproject, maar weet u nog niet precies welke soort bouw u zal zetten? Dan is een staalbouw zeker het overwegen waard! Deze bouw werd reeds door vele gezinnen neergezet en wel om de volgende redenen:

 • Bouwen met staal is flexibel bouwen : de wanden kunnen makkelijk worden verplaatst en er kunnen er ook worden toegevoegd of weggenomen. Ideaal om aan uw veranderende wensen te voldoen!
 • Staal is een droog materiaal, mat maakt dat u geen last zal ondervinden van weersomstandigheden tijdens de bouw zelf: perfect om onmiddellijk te kunnen starten met schilderwerken en voor een verdere binnenafwerking.
 • Een staalbouw is vaak een uniek concept, aangezien u ermee kunt doen wat u wenst. U kunt gaan voor een klassiek ontwerp, maar ook voor de meer creatieve exemplaren. Staal is bovendien een betaalbaar alternatief, dat tegelijkertijd een hoge kwaliteit biedt.

Ook een staalbouw vereist de nodige stabiliteitsstudies

Om uw woning toch een optimale stabiliteit te kunnen garanderen, is een staalbouw stabiliteitsstudie ook in het geval van staalbouw noodzakelijk. U wilt toch immers niet voor onaangename verrassingen komen te staan net op het moment dat uw project eindelijk klaar is?

Dat is precies waarom Vinco Deveopments voor u een stabiliteitsplan uitwerkt tot in de allerkleinste details. De studies die we afleveren verzekeren u dat vergissingen en foutieve constructies achterwege blijven. Ons uitgebreide dienstenpakket bevat onder andere de volgende services:

 • De berekening van de staalstructuur voor uw bouw
 • Het uittekenen van uw staalbouw in 3D
 • De controleberekening van een reeds bestaande structuur en bijhorend advies ter optimalisatie van de stabiliteit
 • Advies in verband met brandweerstand en lastechnieken

Vinco Engineering staat garant voor een stabiele staalbouw

Het team van Vinco Engineering is kwalitatief geschoold en behoren tot de allerbeste in hun vak. Ze spitsen zich maar al te graag toe op de vele vereisten, dus bent u op zoek naar een betrouwbaar en snel advies door echte vakspecialisten en ingenieurs? Contacteer ons dan vandaag nog via het telefoonnummer +32 478 76 76 00.

Stabiliteit

Wil je meer informatie over onze studies? Ondek hieronder onze stabiliteitsstudies, of contacteer ons!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Vul onderstaand formulier in of contacteer ons rechtstreeks op 0478 76 76 00. We helpen u graag verder met uw project!

 1. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Achternaam*
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bijlage
  Ongeldige invoer
  Enkel volgende bestand zijn toegelaten: PDF, DWG, JPG, TIFF
 6. Bijlage
  Gelieve een geldig bestand te uploaden.
  Enkel volgende bestand zijn toegelaten: PDF, DWG, JPG, TIFF
 7. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 8. *
  Invalid Input