Brandbeveiliging vergeten velen weleens uit het oog. Een brand, wie overkomt dat? Juist ja, niet uzelf. Maar… wees daar niet zo zeker van, want een brand kan overal in een handomdraai ontstaan. Vinco Engineering wil graag de low interest omzetten in high interest, want bij ons staat veiligheid altijd voorop.

Vraag uw offerte Onze referenties

Banner tekst IMG

Brandbeveiliging

Brand: “Ons overkomt dat niet”…

Brandbeveiliging …of dat is wat velen toch lijken te denken. Maar of u nu particulier bent, of een bedrijfsverantwoordelijke: een brand kan overal ontstaan, of u zich hier van bewust bent of niet. Dergelijke houding resulteert echter vaak in niet alleen materiële, maar ook in emotionele schade.

Een goede brandbeveiliging is een must voor iedereen, hoe groot of klein uw huis, appartement, kantoor of andere ruimte ook moge zijn. Uw interieur bevat immers steeds meer en meer brandbare stoffen, wat maakt dat u en uw persoonlijke bezittingen veel sneller gevaar lopen in geval van brand.

studiebureau brandbeveiliging

Brandbeveiliging en -detectie in huis

De plaatsing van branddetectie in huis kan mensenlevens redden, zo ook het uwe! Maar… het is wel van essentieel belang dat u zich hierbij laat bijstaan door echte vakspecialisten. Vinco Engineering bestaat uit een team van kenners, die stuk voor stuk gediplomeerd zijn en op de hoogte zijn van de continu wijzigende normen en wetgevingen.

Bovendien vergt elke maatregel ook een bepaalde expertise en knowhow, niet alleen qua plaatsing, maar ook qua werking. Wilt u verzekerd zijn van een optimale brandbeveiliging? Laat u dan adviseren door Vinco Engineering en wees zeker van een oplossing op maat. We zijn thuis in diverse brandbeveiligings- en detectiesystemen, waaronder:

 • Sprinkling installaties
 • RWA
 • Brandblusapparaten
 • Haspelkasten
 • Branddetectoren
 • Handmelders
 • Brandkranen
 • Brandekens
 • En allerlei toebehoren

Meer informatie omtrent brandbeveiliging?

Vinco Engineering is bewust dat brandveiliging een must is voor ieder gebouw. We willen u graag elke mogelijke schade besparen, die een brand met zich kan meebrengen en dit door middel van zowel een vakkundige inspectie en controle van reeds bestaande brandveiligingsmiddelen als een gepast advies voor zij die zich willen vrijwaren van elke mogelijke brand in de toekomst. Vinco Engineering is het studiebureau voor brandbeveiliging.

Technieken

Wil je meer informatie over onze studies? Ondek hieronder onze technieken, of contacteer ons!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Vul onderstaand formulier in of contacteer ons rechtstreeks op 0478 76 76 00. We helpen u graag verder met uw project!

 1. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Achternaam*
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bijlage
  Ongeldige invoer
  Enkel volgende bestand zijn toegelaten: PDF, DWG, JPG, TIFF
 6. Bijlage
  Gelieve een geldig bestand te uploaden.
  Enkel volgende bestand zijn toegelaten: PDF, DWG, JPG, TIFF
 7. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 8. *
  Invalid Input