Verwarming, ventilatie, koeling: we willen ze allemaal in huis, voor ons persoonlijk comfort. En u heeft uiteraard gelijk, want wie wilt nu eenmaal geen aangename temperaturen in de winter en frisse temperaturen in de zomer? En een gezonde omgevingslucht is al helemaal een absolute must. Maar hoe weet u nu of uw klimatisatie goed zal werken en er geen onnofige energie wordt verbruikt? Vinco Engineering helpt u graag met een studie.

Vraag uw offerte Onze referenties

Banner tekst IMG

HVAC

HVAC: wat betekent dit precies?

HVAC is een Engelstalige afkorting voor heating, ventilation and air-conditioning. In het Nederlands komt dit neer op verwarmig, ventilatie en koeling. Deze zijn alle drie van groot belang, ongeacht de bouw waarin u zich bevindt. Ziekenhuizen, woningen, villa’s, kantoorgebouwen, appartementsblokken, winkelpanden, …: overal waar u komt, dient u en uw omgeving te kunnen genieten van optimale temperaturen en van een gezonde lucht.

Diverse installaties zijn mogelijk om u van beide te voorzien. Zo zorgt een moderne installatie voor enerzijds verwarming tijdens de koude wintermaanden, maar ook voor afkoeling tijdens de warme zomermaanden. Luchtverversing zorgt voor de nodige portie frisse lucht en luchtfiltering biedt stof en geurtjes geen kans en regelt tegelijkertijd de luchtvochtigheid.

studiebureau hvac

Vinco Engineering versus HVAC

Is uw bestaande klimatisering wel goed ontworpen? Of, indien u op zoek bent naar een goed functionerende installatie, welke is goed en waarom dan precies? Dat zijn vragen waar onze ingenieurs wel blijf mee weten. Ze onderwerpen elke installatie aan een grondig onderzoek, lijsten alle resultaten op en bespreken samen met u de positieve punten en tevens ook welke verbeteringen waar mogelijk zijn.

Voor welke panden kan u onze hulp inroepen?

 • Residentiële gebouwen, zoals huizen, appartementen en villa’s
 • Tertiaire gebouwen, zoals sportgebouwen, verzorgingscentra, scholen en kantoorruimtes
 • Gebouwen met specifieke doeleinden, zoals laboratoria en bioscoopcomplexen

Meer weten over HVAC?

Had u graag meer geweten over hoe we precies te werk gaan bij HVAC-studies? Of had u vragen omtrent onze prijzen en/of beschikbaarheid? Dan kunt u ons hiervoor steeds contacteren via het telefoonnummer +32 478 76 76 00.

Met Vinco Engineering (studiebureau HVAC) bent u zeker van een uitgekiend rapport, volledig met adviezen en voorstellen voor eventuele nieuwe installaties.

Technieken

Wil je meer informatie over onze studies? Ondek hieronder onze technieken, of contacteer ons!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Vul onderstaand formulier in of contacteer ons rechtstreeks op 0478 76 76 00. We helpen u graag verder met uw project!

 1. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Achternaam*
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bijlage
  Ongeldige invoer
  Enkel volgende bestand zijn toegelaten: PDF, DWG, JPG, TIFF
 6. Bijlage
  Gelieve een geldig bestand te uploaden.
  Enkel volgende bestand zijn toegelaten: PDF, DWG, JPG, TIFF
 7. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 8. *
  Invalid Input