Zo goed als alle ziekenhuizen en dokterspraktijken hebben nood aan medische gassen. Gassen als distikstofoxyde – lachgas in de volksmond – en zuurstof of medische perslucht zijn van groot belang bij vele medische toepassingen. Denk maar aan de afdeling chirurgie en spoed, waarbij de medische gassen moeten voldoen aan strenge vereisten. Vinco Engineering is als studiebureau een goede partner voor zowel het ontwerp, de berekening als de opvolging van medische gassen. Hieronder alvast een woordje uitleg.

Vraag uw offerte Onze referenties

Banner tekst IMG

Medische Gassen

Medische gassen: wat zijn dit precies?

studiebureau medische gassen

 

Klinieken, rust- en verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, revalidatiecentra en diverse andere gezondheidsinstellingen hebben nood aan een aantal hulpmiddelen en apparaturen om hun patiënten optimaal te kunnen verzorgen. Dergelijke zorgen omvatten ook medische gassen. Wat moet u hieronder verstaan? Wel, dit betreft gassen zoals:

 • Helium voor MRI’s
 • Stikstof om weefselmonsters te bewaren
 • Zuurstof om te helpen ademen

Deze medische gassen moeten vanzelfsprekend voldoen aan strikte veiligheidsmaatregelen, aangezien patïenten uitsluitend met de allerbeste middelen moeten worden behandeld. Ze verwachten een alles omvattende verzorging en dat is precies waar Vinco Engineering naar streeft: een alles omvattende service die uw betrouwbare bron vormt voor medische gassen en bijhorende apparatuur.

Medische gassen zijn nodig in allerlei sectoren

Vinco Engineering is niet alleen thuis in de medische gassen voor de gezondheidszorg, maar ook in deze voor onder andere laboratoria. Hier is het van groot belang dat de medische gassen zuiver zijn, zodat uw experimenten uiterst nauwkeurig kunnen worden uitgevoerd. Vinco Engineering voorziet laboratoria daarom graag van de meest zuivere gassen voor onder andere reactiegassen en gasmengsels.

Om u een zo volledig mogelijke service te bieden, gaan we verder dan alleen het aanleveren van de gassen. Zo staan we bijvoorbeeld ook in voor de nodige apparatuur voor onder andere gasopslag. Hierbij is ons streefdoel om u zo veilig en efficiënt mogelijk te laten werken en onderzoek te verrichten.

Vinco Engineering versus medische gassen

Geen probleem. Vinco Engineering hoopt u alvast zo spoedig mogelijk te mogen ontmoeten. We onderwerpen het sanitair in kwestie graag aan een deskundig en uitvoerig onderzoek, zodat we u de resultaten weldra kunnen aanreiken. Voor een sanitaire studie kunt u ons steeds contacteren via het telefoonnummer +32 478 76 76 00, via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het online contactformulier. Onze medewerkers proberen u zo snel mogelijk te woord te staan in het kader van onze kwalitatieve dienstverlening. Vinco Engineering is het studiebureau voor medische gassen.

Technieken

Wil je meer informatie over onze studies? Ondek hieronder onze technieken, of contacteer ons!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Vul onderstaand formulier in of contacteer ons rechtstreeks op 0478 76 76 00. We helpen u graag verder met uw project!

 1. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Achternaam*
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bijlage
  Ongeldige invoer
  Enkel volgende bestand zijn toegelaten: PDF, DWG, JPG, TIFF
 6. Bijlage
  Gelieve een geldig bestand te uploaden.
  Enkel volgende bestand zijn toegelaten: PDF, DWG, JPG, TIFF
 7. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 8. *
  Invalid Input