Met de komst van de gsm, denkt u misschien dat oproepsystemen een stille dood aan het sterven zijn. Niets is minder waar, want het zijn handige apparaten, waaronder pagers, semafoons, DECT en nog veel meer. Vinco Engineering tracht u te helpen bij het maken van de juiste keuze die het midden vindt tussen uw telecom behoeften en de huidige en toekomstige voorzieningen.

Vraag uw offerte Onze referenties

Banner tekst IMG

Oproepsystemen

Oproepsystemen: welke zijn er voor u voorhanden?

oproepsystemen

Ziekenhuizen, schoolgebouwen, rust- en verzorginstehuizen, kantoorcomplexen, politiekantoren en nog vele andere panden dienen te worden voorzien van de juiste oproepsystemen. Naargelang hun behoeften, noden en werking zullen deze van elkaar verschillen. Voor elke behoefte, bestaat er op de markt wel een gepast systeem, waarbij Vinco Engineering u met plezier over informeert.

In de wereld van oproepsystemen zijn diverse technieken voorhanden, waaronder de volgende:

 • PSTN
 • VoIP
 • DECT
 • Videoconferencing
 • Unified communications
 • En nog veel meer

Waarvoor gebruikt u dergelijke oproepsystemen?

Vinco Engineering is uw specialist in oproepsystemen en is op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en technologieën binnen in de sector. Maar wat is dit nu precies en waarvoor gebruikt u ze? Wel, een oproepsysteem laat toe om op een snelle en efficiênte manier een groot aantal mensen te bereiken. Voor de bedrijfshulpverlening – of kortweg BHV – zijn dergelijke oproepsystemen van groot belang, zodat ze meteen iedereen kunnen oproepen.

Dit betekent ook dat de medewerkers binnen in het gebouw geen bijkomende oproepsystemen bij zich hoeven te hebben, zoals een portofoon. Alle oproepsystemen van Vinco Engineering beantwoorden bovendien ook aan de meest hoge kwaliteitseisen, dewelke u beschermt tegen allerlei gevaren als explosie en kortsluiting.

Oproepsysteem technieken via Vinco Engineering

Vinco Engineering heeft reeds een jarenlange ervaring en uitgebreide kennis om uw gebouw te voorzien van het meest geschikte oproepsysteem. Zo zijn we onder andere thuis in medewerker oproepsystemen, balie oproepsystemen, BHV oproepsystemen, noodknop oproepsystemen en nog vele andere toepassingen.

Technieken

Wil je meer informatie over onze studies? Ondek hieronder onze technieken, of contacteer ons!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Vul onderstaand formulier in of contacteer ons rechtstreeks op 0478 76 76 00. We helpen u graag verder met uw project!

 1. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Achternaam*
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bijlage
  Ongeldige invoer
  Enkel volgende bestand zijn toegelaten: PDF, DWG, JPG, TIFF
 6. Bijlage
  Gelieve een geldig bestand te uploaden.
  Enkel volgende bestand zijn toegelaten: PDF, DWG, JPG, TIFF
 7. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 8. *
  Invalid Input