STUDIEBUREAU Betonbouw

Het team van Vinco Engineering gaat steevast op zoek naar de allerbeste service voor u als klant. Een optimale bouwstructuur in combinatie met een betaalbaar kostplaatje, ongeacht de omvang van uw project. Dit geldt bovendien voor alle bouwen, waaronder betonbouw. Bent u dus op zoek naar een partner die een stabiliteitsstudie beton wil uitvoeren voor uw bouwproject? Vinco Devolopments staat steeds voor u klaar.

Betonbouw studie in een notendop

Beton is een trendy materiaal, dat de afgelopen jaren aan populariteit heeft gewonnen. En dat is niet geheel onlogisch, want beton is vooral gekend om zijn solide karakter. Dat is ook de reden waarom beton meer en meer wordt gebruikt als bouwmateriaal. Voor grote complexen, zoals kantoren en appartementen, werd betonbouw al langer toegepast, maar nu worden ook woningen ermee opgetrokken.

Stabiliteitsstudie voor uw betonbouw

Bent u van plan een betonbouw te gebruiken voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Dan zal u te maken krijgen met een zware constructie. Een stabiliteitsstudie van Vinco Engineering kan hierbij uitwijzen welke fundering u nodig heeft om deze op te vangen.

Neemt u ons als partner onder de armen, dan bent u verzekerd van een totaalservice, dewelke de volgende diensten omvat:

  • Het uittekenen van uw betonbouw in 3D
  • De controleberekening van een reeds bestaande structuur en bijhorend advies ter optimalisatie van de stabiliteit
  • De berekening van de betonstructuur voor uw bouw, inclusief de oplijsting van nodige elementen, zoals vloerplaten

Voordelen van betonbouw

Maar wat is een stabiliteitsstudie van beton bouw nu precies? Wel, kiest u voor een betonbouw, dan wordt er gebruik gemaakt van ofwel bekistingen die worden volgestort op uw werf of van prefab constructies. Anders gezegd, betekent dit dat uw ganse ruwbouw uit beton zal bestaan. Uw voordelen?

  • Een grote stabiliteit
  • Een grote draagkracht
  • Echter is beton ook zwaar, waardoor er voor een aangepaste fundering gezorgd zal moeten worden. En dit is precies waar Vinco Engineering op het toneel verschijnt.

Vraag uw offerte aan

Bouwheer

Bouwplaats

excl btw en excl kosten grond

Projectbeschrijving

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 25 files.
Klik of sleep naar het icoon om één of meerdere bestanden te uploaden.
Max. 20 MB en/of 25 bestanden

Architect

Gewenste diensten

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.