Studiebureau technieken

U wil natuurlijk het maximale rendement, veiligheid en comfort uit uw woning of (bedrijfs)gebouw halen en in lijn zijn met de vaak complexe wetgevingen. Daarom doet u er goed aan om voor uw projecten een gespecialiseerd studiebureau technieken onder de arm te nemen dat u begeleidt en adviseert bij de opmaak van de technische plannen van de verschillende voorzieningen voor het gebouw.

Studiebureau technieken voor particulieren, bedrijven en overheden

Vinco Engineering is een ervaren studiebureau technieken dat u advies verleent in technische aangelegenheden en energie. Wij voeren voor u technische studies uit en stellen verbeterplannen op die zowel de veiligheid, functionaliteit en de duurzaamheid van uw gebouw verbeteren als uw energiefactuur doen dalen.

Hiervoor hebben we reeds referenties in:

  • Ziekenhuizen
  • Scholenbouw
  • VIPA – dossiers
  • Bureelcomplexen
  • Rust- en verzorgingstehuizen
  • Zorgflats en assistentiewoningen
  • Voorzieningen voor mindervaliden
  • Projectontwikkeling (appartementen en woningen)
  • Sociale woningbouw (appartementen en woningen)

Nog meer efficiëntie en veiligheid dankzij Vinco

Vinco Engineering werkt zeker niet uitsluitend voor particuliere woningen. Ook voor scholen, overheden en bedrijfsgebouwen staan wij u graag bij met technische studies en advies. Zo specialiseren wij ons in regen- en afvalwaterbeheersing. Wij verzorgen uw gedetailleerde rioleringsplannen waarmee de aannemer aan de slag kan gaan. Wij adviseren u graag over de technisch complexe en functionele eisen die het best bij uw situatie passen.

Wij bekijken geheel onafhankelijk de noden voor uw project en stellen u de beste en veiligste oplossing op maat voor. Dat doen we overigens ook voor uw brandbeveiliging. Want naast de wettelijke verplichtingen die er – zeker voor bedrijfsgebouwen – zijn adviseren wij u ook over de beste integratie van rook- en warmte afvoer installaties (RWA) en zorgen wij voor de technische studies en plannen die de installatie ondersteunen.

Omdat het klimaat in uw gebouw belangrijk is om comfortabel te kunnen wonen en werken leggen wij ons als studiebureau technieken toe op de technische HVAC studies. Die hebben betrekking op de verwarming, ventilatie en koeling van uw gebouw. Een optimaal geventileerde woning of bedrijfsgebouw is niet alleen noodzakelijk voor uw comfort, u houdt er ook uw energiekosten mee onder controle. Wij besturen de functionaliteit van de bestaande installaties en adviseren u over nieuwe en verbeterde mogelijkheden. Maar u kan natuurlijk ook bij ons terecht voor deskundige technische ondersteuning bij de uitvoering van de werken.

Dankzij onze inbreng zorgt u niet alleen voor een woning of gebouw dat beantwoordt aan alle technische eisen voor veiligheid, comfort en ventilatie. De studies die we voor u uitvoeren zorgen eveneens voor een energiezuinig gebouw en dus een lagere energiefactuur met een maximum aan comfort.

Technisch studiebureau

Als onafhankelijk studiebureau staan we bouwheer, architect of aannemer bij met de berekeningen en  technische plannen van de verschillende voorzieningen in uw gebouw. Zo kan u onder andere op ons rekenen voor een technische studie van de sanitaire installaties in uw woning. Wij bekijken of die installaties voldoen aan de meest recente normen en eisen en adviseren u over verbeterpunten waarmee u uw water- en energiegebruik laat dalen.

Maar u kan natuurlijk ook bij ons terecht voor een technische studie en advies over de elektriciteit in uw gebouw. Bij de eindeloze mogelijkheden die domotica en andere elektrische installaties vandaag bieden is het goed u te laten bijstaan door een professioneel en onafhankelijk adviseur die u helpt in het maken van de juiste keuze. De specialisten van Vinco Engineering kennen de meest recente ontwikkelingen en anticiperen daar graag op bij de technische studie van uw plannen.

Daarbij kunnen wij eveneens de volledige datavoorziening voor uw woning of gebouw technisch bestuderen. Voldoet deze aan de meest recente normen? Waarmee moet u rekening houden met zicht op de nieuwste innovaties en trends? Onze technische studie datavoorziening biedt antwoord op deze en andere vragen.

Wij zijn actief in de regio: Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Gent, West-Vlaanderen, Middelkerke, Roeselare, Oostende, en Brussel

Vraag uw offerte aan

Bouwheer

Bouwplaats

excl btw en excl kosten grond

Projectbeschrijving

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 25 files.
Klik of sleep naar het icoon om één of meerdere bestanden te uploaden.
Max. 20 MB en/of 25 bestanden

Architect

Diensten

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.