Studiebureau Vinco Engineering

Vinco Engineering studiebureau specialiseert zich in de verschillende studies die vooraf gaan aan ieder bouwproject. Een goed uitgedacht project voorkomt niet alleen veel problemen. Het zorgt er ook voor dat uw bouwproject slim, handig en energiezuinig in elkaar zit. Met een degelijke en professionele studie lost u problemen op voordat die zich aanbieden!

Gespecialiseerd studiebureau technieken

Door gebruik te maken van de juiste technieken haalt u een maximaal rendement uit uw project. Ieder bouwproject moet voldoen aan de normen op gebied van veiligheid. Bovendien snakken we allemaal naar de juiste dosis comfort.

Schakel een professioneel studiebureau in voor de studie van de gebruikte technieken.  Deze technieken zijn van toepassingen op sanitaire installaties, riolering, brandbeveiliging en elektriciteit, maar ook verwarming koeling en ventilatie vereisen een voorafgaande HVAC studie.

Heeft u bovendien al gedacht aan uw datavoorziening? ICT is een essentieel onderdeel van iedere woning en onderneming die we niet meer kunnen missen.

Zorg dat u al deze voorzieningen bestudeert en plan vooraleer de eerste werkzaamheden beginnen.

Vraag nu uw offerte

Ervaren studiebureau stabiliteit

Wanneer we het over de stabiliteit van een gebouw hebben, dan spreken we niet over een mogelijkheid of optie. Stabiliteit is een must! Het is dan ook erg belangrijk om een stabiliteitsstudie te laten uitvoeren bij het plannen van een project, of dat nu een renovatie of nieuwbouwproject is.

Vinco Engineering studiebureau heeft ervaring met stabiliteitsstudies voor betonbouw, houtskeletbouw en staalbouw.

Vraag vandaag nog uw offerte aan. 

Studiebureau technieken

Laat je informeren met duurzaam bouwadvies

Bij Vinco Engineering studiebureau kan u terecht voor het totaalpakket. Wij voorzien uw bouwproject van alle studies die nodig zijn om uw project tot een goed einde te brengen. Geen project is voor ons te groot of te klein. Bekijk ook zeker even onze referenties!

Heeft u vragen of bent u op zoek naar gespecialiseerde technische ondersteuning voor uw bouwproject? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Vraag nu uw offerte

Veiligheidscoördinatie

  Referenties

  Wij zijn actief in deze regio’s

  ANTWERPEN

  Regio AntwerpenHeist-op-den-BergMechelenLierTurnhoutGeelMolTurnhoutBrasschaat

  BRUSSEL

  Regio BrusselAnderlecht

  OOST-VLAANDEREN

  Regio Oost-VlaanderenAalstGentSint-Niklaas

  WEST-VLAANDEREN

  Regio West-VlaanderenBruggeKnokkeKnokke HeistKortrijkMiddelkerkeNieuwpoortRoeselareOostendeWaregemTielt

  VLAAMS-BRABANT

  Regio Vlaams-BrabantLeuven

  LIMBURG

  Regio LimburgHasselt

  Een aanrader om mee samen te werken!

  Familie Verdoodt – Penne
  Vraag nu uw offerte