STUDIEBUREAU Staalbouw

Ecologisch bouwen, bouwen met het oog op het milieu: het is een trend, het is in. Een prima manier hiervoor is een project in staalbouw. Voor u u daadwerkelijk begint met de opbouw van uw project dient u uiteraard een stabiliteitsplan te laten uitvoeren. Vinco Engineering is een referentie op gebied van stabiliteitsstudie staalbouw met als streefdoel optimaal gestabiliseerde woningen.

Wij staan garant voor stabiele staalbouw

Het team van Vinco Engineering is kwalitatief geschoold en behoren tot de allerbeste in hun vak. Ze spitsen zich maar al te graag toe op de vele vereisten, dus bent u op zoek naar een betrouwbaar en snel advies door echte vakspecialisten en ingenieurs? Contacteer ons dan vandaag nog onderstaand offerteformulier.

Staalbouw vereist de nodige stabiliteitsstudies

Om uw woning toch een optimale stabiliteit te kunnen garanderen, is een stabiliteitsstudie staalbouw ook in het geval van staalbouw noodzakelijk. U wilt toch immers niet voor onaangename verrassingen komen te staan net op het moment dat uw project eindelijk klaar is?

Dat is precies waarom Vinco Engineering voor u een stabiliteitsplan uitwerkt tot in de allerkleinste details. De studies die we afleveren verzekeren u dat vergissingen en foutieve constructies achterwege blijven. Ons uitgebreide dienstenpakket bevat onder andere de volgende services:

  • Het uittekenen van uw staalbouw in 3D
  • De berekening van de staalstructuur voor uw bouw
  • Advies in verband met brandweerstand en lastechnieken
  • De controleberekening van een reeds bestaande structuur en bijhorend advies ter optimalisatie van de stabiliteit

De voordelen van staalbouw stabiliteitsstudies

Staat u aan het begin van een heus nieuwbouwproject, maar weet u nog niet precies welke soort bouw u zal zetten? Dan is een staalbouw zeker het overwegen waard! Deze bouw werd reeds door vele gezinnen neergezet en wel om de volgende redenen:

  • Bouwen met staal is flexibel bouwen : de wanden kunnen makkelijk worden verplaatst en er kunnen er ook worden toegevoegd of weggenomen. Ideaal om aan uw veranderende wensen te voldoen!
  • Staal is een droog materiaal, mat maakt dat u geen last zal ondervinden van weersomstandigheden tijdens de bouw zelf: perfect om onmiddellijk te kunnen starten met schilderwerken en voor een verdere binnenafwerking.
  • Een staalbouw is vaak een uniek concept, aangezien u ermee kunt doen wat u wenst. U kunt gaan voor een klassiek ontwerp, maar ook voor de meer creatieve exemplaren. Staal is bovendien een betaalbaar alternatief, dat tegelijkertijd een hoge kwaliteit biedt.

Vraag uw offerte aan

Bouwheer

Bouwplaats

excl btw en excl kosten grond

Projectbeschrijving

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 25 files.
Klik of sleep naar het icoon om één of meerdere bestanden te uploaden.
Max. 20 MB en/of 25 bestanden

Architect

Gewenste diensten

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.