STUDIEBUREAU Datavoorziening

Data, computers, servers, back-up systemen, routers, patchborden, UPS: we kunnen ze niet meer wegdenken, voor sommigen zijn deze zelfs noodzakelijk. Een goede studie datavoorziening speelt echter een belangrijke rol voor de continuiteit van uw ICT. Vinco Engineering is thuis in deze technieken. Op zoek naar een studiebureau datavoorziening? Vinco Engineering is uw partner!

Datavoorziening technieken

Datavoorziening, wat moeten we hieronder nu eigenlijk precies verstaan? Wel, dit omvat alles dat te maken heeft met computer voorzieningen. Dit kan gaan van hele serververdiepingen tot eenvoudige patchpanelen. Kortweg kan het beschouwd worden als het management van uw data, dit vraagt een heel specifieke kennis die onze experts als geen ander beheersen.

Het is een discipline apart die Vinco Engineering maar al te graag onder de loep neemt. Wat kan u hierbij van ons verwachten? Een multidisciplinaire aanpak waarbij facetten als energieverbruik, duurzaamheid, onderhoudskosten en betrouwbaarheid een afweging vormen naast de technische capaciteiten.

Datavoorziening is overal aanwezig

Datavoorziening is terug te vinden in zowat elk gebouw en ongeacht de plaats van uw project, we staan altijd paraat voor een uitgebreide studie. Zo zijn we onder andere actief in:

  • Laboratoria
  • Ziekenhuizen
  • Universiteiten
  • Bankinstellingen
  • Eender welke plek waar datarooms nodig en/of aanwezig zijn

Vinco Engineering voor uw studie datavoorziening

Het team van Vinco Engineering (studiebureau datavoorziening) is technisch geschoold en behoren tot de allerbeste in hun vak. Ze spitsen zich maar al te graag toe op de vele vereisten, zoals onderhoud, vervangbaarheid, milieuvriendelijkheid, verbruik en redundantie.

Vraag uw offerte aan

Bouwheer

Bouwplaats

excl btw en excl kosten grond

Projectbeschrijving

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 25 files.
Klik of sleep naar het icoon om één of meerdere bestanden te uploaden.
Max. 20 MB en/of 25 bestanden

Architect

Gewenste diensten

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.