STUDIEBUREAU Elektriciteit

Licht en elektriciteit is nodig in huis en eigenlijk in zo goed als ieder gebouw. U wilt zien waar u gaat en staat en zeg nu zelf, we kunnen niet meer zonder elektriciteit? En het is precies daarom dat een goede elektriciteit studie belangrijk is. Op zoek naar een studiebureau elektriciteit? Vinco Engineering is uw partner! Bekijk ook onze andere technieken bouw die wij voor u kunnen uitvoeren.

Elektriciteit studie volgens de regels van de kunst!

Vinco Engineering bestaat uit uitsluitend goed opgeleide medewerkers die uw volledige studieopdracht met het grootste plezier uitvoeren. Hierbij krijgt u advies van een raadgevend interieur betreffende de elektriciteit technieken van uw project. Deze technieken kunnen onder andere de volgende zijn:

  • Telecommunicatie
  • Inbraakbeveiliging
  • Verlichtingselementen
  • Hoogspanningscabines en noodstroomgeneratoren
  • Elektrische installaties op sterkstroom en zwakstroom
  • En nog zoveel meer!

Veiligheid, esthetiek en gebruiksgemak

Elektrische installaties moeten mooi aansluiten bij uw interieur. En ook op het gebied van veiligheid stellen onze medewerkers hoge vereisten. U en uw omgeving mogen immers geen gevaar lopen bij de aanraking van één van uw elektriciteitsvoorzieningen. Gebruiksgemak: één simpele druk op de knop of, nog eenvoudiger, met behulp van domotica, wilt u immers uw hele gebouw onder controle hebben.

Vinco Engineering voor uw elektriciteitsstudie

Onze medewerkers zijn steeds op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en technologieën op de markt, zodat we u de meest geschikte oplossing kunnen bezorgen. Elektriciteit op maat, geheel beantwoordend aan zowel uw eigen normen als de wettelijk voorgeschreven veiligheidsnormen. Vinco Engineering is uw studiebureau elektriciteit.

Vraag uw offerte aan

Bouwheer

Bouwplaats

excl btw en excl kosten grond

Projectbeschrijving

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 25 files.
Klik of sleep naar het icoon om één of meerdere bestanden te uploaden.
Max. 20 MB en/of 25 bestanden

Architect

Gewenste diensten

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.