STUDIEBUREAU Sanitair

Sanitair is belangrijk: toilet, lavabo, douche, bad en nog veel meer: allen moeten voldoen aan een zekere normen van hygiëne, veiligheid en verbruik. Het ene toestel is het andere niet, en gaande van een recente installatie tot de oudere: ze hebben allemaal hun eigen karakteristieken. Vinco Engineering staat u daarom graag bij met een technische studie om u een zo goed mogelijk overzicht te bieden over uw sanitaire installatie. Vinco Engineering is uw partner als studiebureau sanitair!

Vinco Engineering en sanitaire studies

Ons doel van onze sanitaire studies is om u te voorzien van een deskundig advies, waarbij uw sanitaire installaties zo weinig mogelijk energie- en waterverbruik te laten produceren. Tijdens onze studie houden we ook steevast rekening met uw budget. We bespreken en analyseren uw wensen in verhouding tot het beschikbare budget. Welke het meest geschikte sanitair zou zijn voor uw project en uiteraard wat de voor- en nadelen zijn van de voorgestelde systemen.

Diverse facetten van een sanitaire studie

Het gehele team van specialisten van Vinco Engineering volgt de marktevolutie op de voet en zijn steeds op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de sanitaire wereld. Hierdoor bent u gegarandeerd van de meest uitgebreide kennis en expertise.

Bovendien zijn onze medewerkers gespecialiseerd in diverse facetten:

  • Waterverbruik
  • Waterdistributie
  • Pompinstallaties
  • Rioleringsstelsels
  • Waterbehandeling
  • Regenwaterrecuperatie

U had graag een sanitaire studie?

Geen probleem! Vinco Engineering, hét studiebureau sanitair, hoopt u alvast zo spoedig mogelijk te mogen ontmoeten. We onderwerpen het sanitair in kwestie graag aan een deskundig en uitvoerig onderzoek, zodat we u de resultaten weldra kunnen aanreiken. Voor een sanitaire studie kan u ons steeds contacteren via onderstaand formulier. Onze medewerkers proberen u zo snel mogelijk te woord te staan in het kader van onze kwalitatieve dienstverlening.

Vraag uw offerte aan

Bouwheer

Bouwplaats

excl btw en excl kosten grond

Projectbeschrijving

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 25 files.
Klik of sleep naar het icoon om één of meerdere bestanden te uploaden.
Max. 20 MB en/of 25 bestanden

Architect

Gewenste diensten

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.