STUDIEBUREAU Brandbeveiliging

Brandbeveiliging vergeten velen weleens uit het oog. Een brand, wie overkomt dat? Juist ja, niet uzelf. Maar… wees daar niet zo zeker van, want een brand kan overal in een handomdraai ontstaan. Vinco Engineering wil graag de low interest omzetten in high interest, want met onze technieken staat veiligheid altijd voorop. Op zoek naar een studiebureau brandbeveiliging? Vinco Engineering is uw partner!

Brand: “Ons overkomt dat niet …"

Brandbeveiliging … of dat is wat velen toch lijken te denken. Maar of u nu particulier bent, of een bedrijfsverantwoordelijke: een brand kan overal ontstaan, of u zich hier van bewust bent of niet. Dergelijke houding resulteert echter vaak in niet alleen materiële, maar ook in emotionele schade.

Een goede brandbeveiliging is een must voor iedereen, hoe groot of klein uw huis, appartement, kantoor of andere ruimte ook moge zijn. Uw interieur bevat immers steeds meer en meer brandbare stoffen, wat maakt dat u en uw persoonlijke bezittingen veel sneller gevaar lopen in geval van brand.

Brandbeveiliging- en detectie in huis

De plaatsing van branddetectie in huis kan mensenlevens redden, zo ook het uwe! Maar het is wel van essentieel belang dat u zich hierbij laat bijstaan door echte vakspecialisten. Vinco Engineering bestaat uit een team van kenners, die stuk voor stuk gediplomeerd zijn en op de hoogte zijn van de continu wijzigende normen en wetgevingen.

Bovendien vergt elke maatregel ook een bepaalde expertise en knowhow, niet alleen qua plaatsing, maar ook qua werking. Wilt u verzekerd zijn van een optimale brandbeveiliging? Laat u dan adviseren door Vinco Engineering en wees zeker van een oplossing op maat. We zijn thuis in diverse brandbeveiligings- en detectiesystemen, waaronder:

  • RWA
  • Branddekens
  • Brandkranen
  • Handmelders
  • Haspelkasten
  • Branddetectoren
  • Brandblusapparaten
  • Sprinkling installaties
  • En allerlei toebehoren

Meer informatie omtrent brandbeveiliging?

Vinco Engineering is bewust dat brandbeveiliging een must is voor ieder gebouw. We willen u graag elke mogelijke schade besparen, die een brand met zich kan meebrengen en dit door middel van zowel een vakkundige inspectie en controle van reeds bestaande brandbeveiligingsmiddelen als een gepast advies voor zij die zich willen vrijwaren van elke mogelijke brand in de toekomst. Vinco Engineering is het studiebureau voor brandbeveiliging.

Vraag uw offerte aan

Bouwheer

Bouwplaats

excl btw en excl kosten grond

Projectbeschrijving

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 25 files.
Klik of sleep naar het icoon om één of meerdere bestanden te uploaden.
Max. 20 MB en/of 25 bestanden

Architect

Gewenste diensten

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.