STUDIEBUREAU Riolering

Regen- en afvalwaterbeheersing zijn essentiële onderdelen geworden van ieder bouwkundig project. Gelukkig, want we moeten hier vandaag verstandig mee omgaan. Sinds juli 2011 is de keuring van waterafvoer zelfs al verplicht voor particulieren, ook bij verbouwingswerken, omdat regenwater en afvalwater gescheiden moeten worden afgevoerd. Voor niet-residentiële projecten is een rioleringsplan een complex gegeven dat door een gespecialiseerd bureau moet worden behandeld. Ons studiebureau riolering helpt u daar graag bij.

Op zoek naar een studiebureau riolering?

Vinco heeft veel ervaring met het uittekenen van rioleringsplannen voor residentiële en niet-residentiële projecten. Wij maken gedetailleerde computermodellen waarmee de bouwheer of aannemer aan de slag kan gaan.

Maar bij Vinco kan u eveneens terecht voor de (verplichte) keuring van uw riolering. Dat houdt in dat we de technische controle doen en dat we onderzoeken of de gescheiden afwatering correct werd aangesloten. Zo moeten regen- en afvalwater op de juiste manier van elkaar worden gescheiden, de afwatering van de sanitaire installaties moet correct verlopen en ook de afvoer van het regenwater naar een recuperatieput wordt bekeken.

Die keuring is niet alleen nuttig, ze is ook noodzakelijk om uw waterafvoer op het openbare rioleringsnet te mogen laten aansluiten.

Een plan op maat

Bij het bestuderen van uw rioleringssysteem controleren we of alle onderdelen logisch en consistent op elkaar zijn afgestemd. De afvoerbuizen moeten correct worden geplaatst waarbij rekening wordt gehouden met de hellingsgraad en de diameter van het stelsel. Onvoldoende debiet of versmallingen kunnen verstoppingen van het afvoerwater veroorzaken met grote gevolgen voor uw gebouw.

Een voorstel op maat van uw project

Dankzij de expertise van Vinco hoeft u zich geen zorgen te maken over de waterhuishouding binnen uw project. Van planning tot keuring, bij ons studiebureau riolering vindt u alle knowhow voor een afwateringsplan op maat. Contacteer ons via onderstaand offerteformulier voor een voorstel op maat van uw project.

Vraag uw offerte aan

Bouwheer

Bouwplaats

excl btw en excl kosten grond

Projectbeschrijving

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 25 files.
Klik of sleep naar het icoon om één of meerdere bestanden te uploaden.
Max. 20 MB en/of 25 bestanden

Architect

Gewenste diensten

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.