Elektriciteit

Licht en elektriciteit is nodig in huis en eigenlijk in zo goed als ieder gebouw. U wilt zien waar u gaat en staat en zeg nu zelf, we kunnen niet meer zonder elektriciteit? En het is precies daarom dat een goede elektriciteit studie belangrijk is. Op zoek naar een studiebureau elektriciteit? Vinco Engineering is uw partner! Bekijk ook onze andere technieken die wij voor u kunnen uitvoeren.

Elektriciteit studie volgens de regels van de kunst!

Vinco Engineering bestaat uit uitsluitend goed opgeleide medewerkers die uw volledige studieopdracht met het grootste plezier uitvoeren. Hierbij krijgt u advies van een raadgevend interieur betreffende de elektriciteit technieken van uw project. Deze technieken kunnen onder andere de volgende zijn:

  • Telecommunicatie
  • Inbraakbeveiliging
  • Verlichtingselementen
  • Hoogspanningscabines en noodstroomgeneratoren
  • Elektrische installaties op sterkstroom en zwakstroom
  • En nog zoveel meer!

Veiligheid, esthetiek en gebruiksgemak

Elektrische installaties moeten mooi aansluiten bij uw interieur. En ook op het gebied van veiligheid stellen onze medewerkers hoge vereisten. U en uw omgeving mogen immers geen gevaar lopen bij de aanraking van één van uw elektriciteitsvoorzieningen. Gebruiksgemak: één simpele druk op de knop of, nog eenvoudiger, met behulp van domotica, wilt u immers uw hele gebouw onder controle hebben.

Vinco Engineering voor uw elektriciteitsstudie

Onze medewerkers zijn steeds op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en technologieën op de markt, zodat we u de meest geschikte oplossing kunnen bezorgen. Elektriciteit op maat, geheel beantwoordend aan zowel uw eigen normen als de wettelijk voorgeschreven veiligheidsnormen. Vinco Engineering is uw studiebureau elektriciteit.

Vraag uw offerte aan

Contactgegevens

Projectlocatie

Projectbeschrijving

Click or drag a file to this area to upload.
Klik of sleep om dit bestand te uploaden.

Architect

Gewenste diensten

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.