Sanitair is belangrijk. Toilet, lavabo, douche, bad en nog veel meer: allen moeten voldoen aan een zekere normen van hygiëne, veiligheid en verbruik. Het ene toestel is het andere niet, en gaande van een recente installatie tot de oudere: ze hebben allemaal hun eigen karakteristieken. Vinco Engineering staat u daarom graag bij door een technische studie om u een zo goed mogelijk overzicht te bieden over uw sanitaire installatie.

Vraag uw offerte Onze referenties

Banner tekst IMG

Sanitaire studies

Vinco Engineering en sanitaire studies

Ons doel van onze sanitaire studies is om u te voorzien van een deskundig advies, waarbij uw sanitaire installaties zo weinig mogelijk energie- en waterverbruik te laten produceren. Tijdens onze studie houden we ook steevast rekening met uw budget. We bespreken en analyseren uw wensen in verhouding tot het beschikbare budget. Welke het meest geschikte sanitair zou zijn voor uw project en uiteraard wat de voor- en nadelen zijn van de voorgestelde systemen.

studiebureau sanitair

De diverse facetten van een sanitaire studie

Het gehele team van specialisten van Vinco Engineering volgt de marktevolutie op de voet en zijn steeds op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de sanitaire wereld. Hierdoor bent u gegarandeerd van de meest uitgebreide kennis en expertise.

Bovendien zijn onze medewerkers gespecialiseerd in diverse facetten:

 • Waterdistributie
 • Waterbehandeling
 • Pompinstallaties
 • Regenwaterrecuperatie
 • Waterverbruik
 • Rioleringsstelsels

Had u graag een sanitaire studie gewenst?

Geen probleem. Vinco Engineering, hét studiebureau voor sanitair, hoopt u alvast zo spoedig mogelijk te mogen ontmoeten. We onderwerpen het sanitair in kwestie graag aan een deskundig en uitvoerig onderzoek, zodat we u de resultaten weldra kunnen aanreiken. Voor een sanitaire studie kunt u ons steeds contacteren via het telefoonnummer +32 478 76 76 00, via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het online contactformulier. Onze medewerkers proberen u zo snel mogelijk te woord te staan in het kader van onze kwalitatieve dienstverlening.

Technieken

Wil je meer informatie over onze studies? Ondek hieronder onze technieken, of contacteer ons!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Vul onderstaand formulier in of contacteer ons rechtstreeks op 0478 76 76 00. We helpen u graag verder met uw project!

 1. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Achternaam*
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bijlage
  Ongeldige invoer
  Enkel volgende bestand zijn toegelaten: PDF, DWG, JPG, TIFF
 6. Bijlage
  Gelieve een geldig bestand te uploaden.
  Enkel volgende bestand zijn toegelaten: PDF, DWG, JPG, TIFF
 7. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 8. *
  Invalid Input