STUDIEBUREAU HVAC

Verwarming, ventilatie, koeling: we willen ze allemaal in huis, voor ons persoonlijk comfort. En u heeft uiteraard gelijk, want wie wilt nu eenmaal geen aangename temperaturen in de winter en frisse temperaturen in de zomer? En een gezonde omgevingslucht is al helemaal een absolute must. Maar hoe weet u nu of uw klimatisatie goed zal werken en er geen onnodige energie wordt verbruikt? Bent u op zoek naar een studiebureau HVAC? Vinco Engineering is uw partner! Bekijk ook onze andere technische studies die wij voor u kunnen uitvoeren.

HVAC: wat betekent dit precies?

HVAC is een Engelstalige afkorting voor heating, ventilation and air-conditioning. In het Nederlands komt dit neer op verwarming, ventilatie en koeling. Deze zijn alle drie van groot belang, ongeacht de bouw waarin u zich bevindt. Ziekenhuizen, woningen, villa’s, kantoorgebouwen, appartementsblokken, winkelpanden, …: overal waar u komt, dient u en uw omgeving te kunnen genieten van optimale temperaturen en van een gezonde lucht.

Diverse installaties zijn mogelijk om u van beide te voorzien. Zo zorgt een moderne installatie voor enerzijds verwarming tijdens de koude wintermaanden, maar ook voor afkoeling tijdens de warme zomermaanden. Luchtverversing zorgt voor de nodige portie frisse lucht en luchtfiltering biedt stof en geurtjes geen kans en regelt tegelijkertijd de luchtvochtigheid.

Vinco Engineering versus HVAC

Is uw bestaande klimatisatie wel goed ontworpen? Of, indien u op zoek bent naar een goed functionerende installatie, welke is goed en waarom dan precies? Dat zijn vragen waar onze ingenieurs wel blijf mee weten. Ze onderwerpen elke installatie aan een grondig onderzoek, lijsten alle resultaten op en bespreken samen met u de positieve punten en tevens ook welke verbeteringen waar mogelijk zijn.

 

Voor welke panden kan u onze hulp inroepen?

  • Residentiële gebouwen, zoals huizen, appartementen en villa’s
  • Gebouwen met specifieke doeleinden, zoals laboratoria en bioscoopcomplexen
  • Tertiaire gebouwen, zoals sportgebouwen, verzorgingscentra, scholen en kantoorruimtes

Met Vinco Engineering als studiebureau HVAC bent u zeker van een uitgekiend rapport, volledig met adviezen en voorstellen voor eventuele nieuwe installaties.

Vraag uw offerte aan

Bouwheer

Bouwplaats

excl btw en excl kosten grond

Projectbeschrijving

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 25 files.
Klik of sleep naar het icoon om één of meerdere bestanden te uploaden.
Max. 20 MB en/of 25 bestanden

Architect

Gewenste diensten

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.