EPB verslaggever Middelkerke

Staat u aan de start van een bouwproject of renovatieproject in Middelkerke of de omliggende regio? Dan bent u verplicht een EPB verslag in te dienen bij het opleveren van het project. U doet er goed aan om een ervaren EPB verslaggever aan te stellen voor de aanvang van de werkzaamheden. Zo bent u er zeker van dat u een zo gunstig mogelijk EPB score haalt en zo de waarde van het project doet stijgen!

Wat is het EPB verslag?

Het verslag voor Energieprestaties en binnenklimaat of EPB verslag documenteert de energieprestaties van een woning of gebouw. Dit verslag bevat alle gegevens over de energieprestaties van het pand. Eventuele kopers vinden er alle informatie over de energiezuinigheid van het gebouw en over de geleverde inspanningen om het binnenklimaat te optimaliseren.

Het resultaat, de EPB score, geeft weer of de woning een gunstig binnenklimaat heeft. Daarnaast kan een potentiële koper ook meteen zien of de woning energiezuinig of bijna-energieneutraal is.

Een gunstige EPB score biedt veel voordelen, zowel voor de bouwheer als voor de opdrachtgever van de werkzaamheden.

  • Hogere waarde van de woning of het pand
  • Lagere energiefactuur
  • Energiezuinige of bijna-energie neutrale woning
  • Aangenaam en gezond binnenklimaat
  • Profiteer van overheidspremies voor energiezuinig bouwen of renoveren

-> Vraag nu uw offerte

Is een EPB verslag verplicht in Middelkerke?

Om een woning te koop aan te bieden op de vastgoedmarkt, moet het vergezeld zijn van een geldig EPB certificaat. Alle nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten zijn onderhevig aan deze wetgeving.

U kunt een EPB certificaat behalen door de juiste documentatie in te dienen bij de bevoegde overheidsinstanties. Daarna ontvangt u op uw beurt het officiële certificaat dat de energiezuinigheid en het binnenklimaat van uw project bevestigt.

Dit verslag moet worden toegevoegd aan het verkoopdossier voordat het pand te koop of te huur kan worden aangeboden.

-> Vraag nu uw offerte

Hoe haalt u een gunstige EPB score?

Een gunstige EPB score levert veel voordelen op. Gelukkig is het perfect mogelijk om de EPB score te beïnvloeden vanaf de planning van de werkzaamheden. U doet er dus goed aan om een expert in dienst te nemen die u helpt bij de realisatie van een goede EPB score.

Er zijn allerlei factoren die een invloed hebben op de energiezuinigheid en het binnenklimaat van een woning of gebouw.

Een ervaren EPB verslaggever in Middelkerke helpt u van bij de planning van het bouwproject om naar die gunstige EPB waarde toe te werken. U kunt de score optimaliseren door het uitvoeren van een reeks studies over te gebruiken bouwtechnieken.

Vinco Engineering helpt u graag bij het behalen van die ultieme score en het verhogen van de waarde van het opgeleverde project. Aan de hand van bijkomende studies tijdens de planning van het project werken we naar die gunstige score toe.

-> Vraag nu uw offerte

Vinco Engineering ingenieursbureau Middelkerke

Vinco Engineering werkt met een ervaren team van experts in de bouwsector. Onze ingenieurs hebben heel wat ervaring met zowel grote als kleine bouwprojecten in diverse sectoren. We zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en maken gebruik van moderne en toekomstgerichte technieken om ieder bouwproject tot een goed einde te brengen.

Bent u op zoek naar een ervaren partner in de bouwsector en zoekt u een expert op gebied van EPB verslaggeving in Middelkerke? Neem contact met ons op om uw bouwplannen te bespreken. Onze experts helpen u graag verder!

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio Antwerpen – Mechelen

Brussel

Regio Brussel

Limburg

Regio Hasselt

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst– Gent – Sint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKoksijdeKortrijk – Middelkerke – Oostende – RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte