EPB verslaggever Wevelgem

Heeft u plannen voor de realisatie van een nieuwbouwwoning, een renovatieproject of commercieel bouwproject? Reken dan op de expertise van een betrouwbaar EPB verslaggever om u te helpen bij het behalen van een goede EPB score. Ingenieursbureau Vinco Engineering zorgt voor een vlot traject van bij de start van de bouwwerkzaamheden tot bij het behalen van het EPB verslag.

We zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en loodsen u doorheen alle te gebruiken bouwtechnieken om een optimale score te behalen, zowel voor residentiële als niet-residentiële EPB verslagen.

Wat is het verslag voor energieprestaties en binnenklimaat?

Het EPB verslag of Verslag voor EnergiePrestaties en Binnenklimaat is een officieel document met informatie over het energieverbruik van een woning of gebouw.

Het document moet worden opgesteld door een erkend EPB verslaggever met kennis van zaken. Hiervoor gebruikt de verslaggever alle informatie over gebruikte technieken en bouwmaterialen. Dit document dient u in bij de bevoegde overheidsinstanties. Daarna ontvangt u het officiële EPB verslag dat u aan het koopdossier kunt toevoegen.

U zorgt er best voor dat de EPB score zo laag mogelijk is. Dat betekent dat het gebouw energiezuinig is en een goed binnenklimaat heeft. Een lage EPB score staat voor een energiezuinige woning die meer waarde heeft op de vastgoedmarkt.

-> Vraag nu uw offerte

Is een EPB verslag verplicht in Wevelgem?

Het EPB verslag is verplicht voor ieder bouwproject en ieder renovatieproject dat onder de OPB wetgeving valt. Deze wetgeving bestaat sinds 2006 en betreft ieder nieuwbouwproject en ieder renovatieproject.

U bent, in de meeste gevallen, dus verplicht om een erkend EPB verslaggever aan te duiden om u van de juiste documentatie en verslaggeving te voorzien.

Vinco Engineering is een ervaren en erkend studiebureau voor de bouwsector. Naast het opstellen van het EPB verslag verzorgen wij ook een heleboel andere documentatie en technische studies voor de realisatie van bouwprojecten.

-> Vraag nu uw offerte

Streef naar een optimale EPB score

Door beroep te doen op de expertise van een ervaren studiebureau voor de bouwsector bespaart u zichzelf een heleboel kopzorgen. Een erkend EPB verslaggever met de juiste ervaring begeleidt u meteen in de juiste richting en helpt u om een zo goed mogelijke EPB score te behalen, al bij het begin van het bouwproject.

Woningen en gebouwen met een lage EPB score zijn meer waard op de vastgoedmarkt en zijn beter voorbereid op een toekomst waarin energieprijzen blijven stijgen. Een energiezuinige of bijna energie neutrale woning blijft, ook in de toekomst, meer waarde behouden.

Maak gebruik van de juiste studies voor te gebruiken bouwtechnieken om een woning af te leveren die aan alle normen en wetten voldoet.

-> Vraag nu uw offerte

Reken op een erkend EPB verslaggever in Wevelgem

Vinco Engineering is een erkend studiebureau en EPB verslaggever in Wevelgem. Onze ingenieurs hebben ervaring met diverse types bouwprojecten en staan aan uw zijde vanaf de planning van het project tot de oplevering van een waardevolle woning. Met de hulp van onze ingenieurs levert u een woning op met een lage EPC score die voldoet aan alle strikte wetgevingen in ons land.

Naast de EPB verslaggeving kunt u bij ons ook terecht voor de studies van de te gebruiken bouwtechnieken, EPC verslaggeving, stabiliteitsstudies en nog veel meer.

Vinco Engineering is de perfecte partner voor ieder bouwproject.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio Antwerpen – Mechelen

Brussel

Regio Brussel

Limburg

Regio Hasselt

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst– Gent – Sint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKoksijdeKortrijkMiddelkerke – Oostende – Roeselare – Wevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte