EPB verslaggever Mechelen

Bij de oplevering van een nieuwbouwproject of renovatieproject moet u verplicht een geldig EPB certificaat kunnen voorleggen aan uw klant of koper. Zorg dat u goed voorbereid van start gaat en doe beroep op een ervaren ingenieursbureau om alle formaliteiten en EPB verslaggeving in goede banen te leiden. Vinco Engineering EPB verslaggever Mechelen is een erkend studiebureau in de bouwsector. Wij hebben een jarenlange ervaring en we beschikken over de know-how om iedere in goede banen te leiden.

Is een EPB verslag verplicht?

Ja! Een EPB verslag is verplicht voor ieder renovatieproject en nieuwbouwproject dat onder de EPB wetgeving valt. Volgens deze wetgeving moeten alle bouwwerkzaamheden vergezeld worden van een geldig EPB certificaat, ongeacht of het om renovatiewerken of een nieuwbouwproject gaat.

Zorg er voor dat u met een erkend EPB verslaggever in zee gaat. Deze kan u bijstaan met het verzamelen van de juiste documentatie, maar ook met alle verplichte en bijkomende studies die u nodig heeft om een goed gedocumenteerd EPB dossier op te stellen.

-> Vraag nu uw offerte

Voordelen van ervaren EPB verslaggever

Samenwerken met een ervaren EPB verslaggever heeft veel voordelen. Een gedreven ingenieursbureau voorziet u van meer documentatie dan louter noodzakelijk is, maar dat resulteert dan ook in betere energieprestaties. Door de juiste studies uit voeren voor de aanvang van de werkzaamheden bent u perfect op de hoogte van de beste bouwtechnieken voor uw specifiek project. Op die manier weet u op voorhand waar zich knelpunten of moeilijkheden bevinden en kunt u daar snel op inspelen.

Zorg dat u zichzelf op voorhand goed informeert over de mogelijkheden om een zo laag mogelijke EPB score te behalen. Een laag energieverbruik en een goed binnenklimaat van een gebouw zorgt voor een hogere waarde bij oplevering.

-> Vraag nu uw offerte

EPB waarde optimaliseren

Begin al bij de planning van uw bouwproject of renovatieproject met het uitdokteren van de beste bouwtechnieken. Het gebruik van efficiënte en specifieke technieken zorgt ervoor dat u de EPB waarde van het gebouw laag kunt houden, wat voor iedereen voordelen oplevert. Vinco Engineering EPB verslaggever Mechelen helpt u met het bereiken van de best mogelijke resultaten.

Het optimaliseren van de energieprestaties en het binnenklimaat van een woning heeft veel voordelen:

  • Energiezuinige woningen zijn goed voor het milieu
  • Gebouwen met een goede EPB waarde hebben een hogere waarde bij oplevering
  • Toegang tot een brede waaier aan subsidies en premies van de overheid
  • Goede EPB waarde staan voor een aangenaam binnenklimaat

-> Vraag nu uw offerte

U zoekt EPB verslaggever in Mechelen?

Vinco Engineering EPB verslaggever Mechelen is een erkend studiebureau voor de bouwsector. Wij kunnen u bijstaan met de juiste studies om efficiënte resultaten te boeken. Naast het opstellen van het EPB verslag kunnen wij u ook helpen met het uitvoeren van verschillende verplichte en bijkomende studies. Dit zijn enkele van de services die we aanbieden:

Een samenwerking met een ervaring ingenieursbureau zorgt ervoor dat u sneller en efficiënter bouwprojecten tot een goed einde kunt brengen.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio Antwerpen – Mechelen

Brussel

Regio Brussel

Limburg

Regio Hasselt

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst– Gent – Sint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKoksijdeKortrijkMiddelkerke – Oostende – RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte