EPB verslaggever Aalst

Plant u een renovatieproject of nieuwbouwproject in Aalst of de omliggende regio? Zorg dat u goed voorbereid van start gaat en doe beroep op een ervaren ingenieursbureau om alle formaliteiten en EPB verslaggeving in goede banen te leiden. Vinco Engineering EPB verslaggever Aalst is de perfecte partner om alle documentatie van uw project af te werken en in te dienen bij de bevoegde overheidsinstanties. Naast EPB verslaggeving kunt u ook bij ons terecht voor andere verplichte een aanvullende studies voor  de bouwsector.

Is het EPB certificaat verplicht?

Sinds 2006 is het afleveren van een geldig EPB verslag verplicht in heel België en dus ook in Aalst.

Voor alle nieuwbouwprojecten, maar ook voor alle renovatiewerken moet u een geldig EPB verslag kunnen voorleggen bij het opleveren van het bouwproject. Zowel voor residentiele als niet-residentiele bouwprojecten gelden dezelfde regels en wetgeving.

Nadat het bouwproject is afgerond, zorgen onze ervaren ingenieurs voor de complete EPB verslaggeving omtrent energieprestatie en binnenklimaat van het bouwwerk. Dit EPB dossier kan enkel worden ingediend door een erkend EPB verslaggever. Vinco Engineering beschikt over de nodige erkenningen om officiële energieprestatiecertificaten in te dienen bij de bevoegde instanties. Nadat het dossier is ingediend, ontvangen wij het uiteindelijke EPB certificaat dat u moet voorleggen bij de oplevering.

-> Vraag nu uw offerte

De voordelen van een goede EPB waarde

De EPB waarde is een belangrijk gegeven bij de oplevering van een bouwproject. Deze score bepaalt namelijk hoe energiezuinig uw bouwproject exact is. Hoe lager de EPB waarde, hoe energiezuiniger het gebouw is. We streven er altijd naar om een zo energiezuinig mogelijk resultaat te bereiken. Dat doen we door vooraf reeds een aantal studies uit te voeren omtrent de te gebruiken materialen en technieken. Zo bent u voor de start van de werkzaamheden op de hoogte van de beste manier om een voordelige EPB waarde te bereiken. Bouwprojecten met een laag energieverbruik bieden veel voordelen:

  • Beter voor het milieu
  • Hogere waarde bij oplevering
  • Rechten op premies en subsidies van de overheid
  • Aangenaam binnenklimaat

-> Vraag nu uw offerte

Werk samen met een ervaren EPB verslaggever in Aalst

Door een samenwerking aan te gaan met een ervaren en gedreven EPB verslaggever in Aalst, geeft u uzelf meteen een ruime voorsprong. Vinco Engineering EPB verslaggever Aalst helpt u met de uitvoering van essentiële en verplichte studies om uw bouwproject in goede banen te leiden, met oog op een optimale EPB waarde bij oplevering.

Zo kunnen wij u helpen met het uitvoeren van stabiliteitsstudies, studies van de beste bouwtechnieken voor uw specifiek project, ventilatieverslaggeving en blowerdoortest.

-> Vraag nu uw offerte

EPB verslaggever en veiligheidscoördinator in Aalst

Garandeer de veiligheid van uw werknemers tijdens de werkzaamheden door beroep te doen op een veiligheidscoördinator. Naast de EPB verslaggeving en de voorafgaande studies voor de bouwsector, kunt u ons ook inschakelen als veiligheidscoördinator. Een samenwerking met één studiebureau dat op de hoogte is van alle aspecten van uw project bespaart u veel tijd en kosten. Vinco Engineering biedt een complete service voor de bouwsector. Onze ingenieurs begeleiden u van de planning tot de oplevering van het project. Zo hoeft u maar 1 partner in te lichten en heeft u contact met 1 contactpersoon die helemaal op de hoogte is van alle aspecten van uw project.

-> Vraag nu uw offerte

Samenwerken met een erkend EPB verslaggever in Aalst?

Staat u aan de start van een renovatieproject of bouwproject in Oost-Vlaanderen of Aalst? Vinco Engineering is een erkend studiebureau met verschillende ervaren ingenieurs die u graag bijstaan met hun expertise. Neem contact op met Vinco Engineering om uw project te bespreken. We bekijken graag, samen met u, het beoogde resultaat en informeren u over de mogelijkheden! Bekijk ook zeker de projecten die we al gerealiseerd hebben in het verleden.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio Antwerpen – Mechelen

Brussel

Regio Brussel

Limburg

Regio Hasselt

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst– Gent – Sint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKoksijde – KortrijkMiddelkerkeOostende – RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte