EPB verslaggever Vlaams-Brabant

Vinco Engineering is een ervaren ingenieursbureau in Vlaanderen. Bent u op zoek naar een professioneel bureau voor het opstellen en indienen van uw EPB verslag voor uw bouwproject? Vinco Engineering is erkend EPB verslaggever in Vlaams-Brabant en de rest van het land. Reken op de services van een betrouwbare partner om uw bouwprocedure in goede banen te leiden.

Wat is een EPB verslag?

Het EPB verslag of het verslag betreffende de energieprestatie en het binnenklimaat van een woning bevat alle informatie die nodig is over de energieprestaties van het gebouw. Zo beschrijft het verslag de energiezuinigheid en de toestand van het binnenklimaat.

De uiteindelijke EPB waarde wordt weergegeven met een cijfer. Hoe lager het cijfer, hoe beter de score. Gebouwen en woningen met een lage EPB score hebben een hogere waarde en zijn beter voorzien voor de toekomstige wetgeving voor gebouwen. Een lage EPB score geeft ook aan dat de woning of het gebouw aan alle vereisten voldoet om energie te besparen. Dat zorgt op zijn beurt voor een gunstig binnenklimaat en een laag energiefactuur.

-> Vraag nu uw offerte

Is het EPB verslag verplicht in Vlaams-Brabant?

Bij het opleveren van een bouwproject is de aflevering van een EPB verslag verplicht in Vlaams-Brabant en de rest van het land. Zowel residentiele als niet-residentiele gebouwen moeten voldoen aan de wetgeving en dus voorzien zijn van een geldig EPB certificaat.

Zowel bij de renovatie van een bestaand gebouw als bij de realisatie van een nieuwbouw, bent u verplicht om bij oplevering een EPB verslag te laten opstellen door een erkend ingenieursbureau, zoals Vinco Engineering. Onze ingenieurs zorgen voor alle documentatie, onderzoeken en gegevens om het EPB dossier op te stellen en in te leveren bij de bevoegde instanties. Daarna ontvangt u het officiële EPB certificaat.

-> Vraag nu uw offerte

Streef naar een optimale EPB score

Het behalen van een optimale EPB score levert u veel voordelen op. U kunt tijdens de planning en uitvoering van de werkzaamheden alvast rekening houden met de uiteindelijke score. Door gebruik te maken van moderne bouwtechnieken, realiseert u een energiezuinig resultaat met een gunstige score.

  • Aangenaam binnenklimaat in het gebouw
  • Lager energieverbruik
  • Hogere vastgoedwaarde bij oplevering
  • Hoog comfort in een gezonde woning

Laat u bijstaan door een expert!

Ervaren EPB verslaggever in Vlaams-Brabant

Voor de aanvang van de bouwwerkzaamheden bent u verplicht om een erkend EPB verslaggever aan te duiden. Die verslaggever rapporteert over de gebruikte bouwtechnieken en over de acties die ondernomen zijn om voor een comfortabel binnenklimaat te zorgen. Vinco Engineering helpt u bij de berekening van zowel het S-peil als het E-peil: de thermische isolatie en de energieprestatie.

Ons ingenieursbureau is een erkende instantie die bevoegd is om het EPB dossier in te leveren en de studies uit te voeren. Staat u aan de start van een bouwproject? Omring u met de juiste experts. Neem contact met ons op om uw plannen te bespreken.

-> Vraag nu uw offerte

Vinco Engineering: de perfecte partner in de bouwsector

Ingenieursbureau Vinco Engineering is de perfecte partner voor zowel particulieren als experts in de bouwsector. We hebben de nodige expertise om u bij te staan tijdens de complete procedure. U kunt bij ons terecht voor onze services als EPB verslaggever in Vlaams-Brabant, maar ook voor de verplichte documentatie en verslaggeving die u nodig heeft bij de oplevering van het project.

Naast de EPB verslaggeving zorgen wij ook voor studie over de te gebruiken bouwtechnieken en de stabiliteitsstudie. Tijdens en na de werkzaamheden kunt u beroep doen op Vinco Engineering voor de veiligheidscoördinatie, ventilatieverslaggeving, blowerdoortest en een heleboel verplichte en aanvullende studies in de bouwsector.

Bekijk de projecten die we al gerealiseerd hebben of neem meteen contact met ons op om uw plannen te bespreken.

-> Vraag nu uw offerte

WIJ ZIJN ACTIEF IN DEZE REGIO’S

ANTWERPEN

Regio Antwerpen

BRUSSEL

Regio Brussel

LIMBURG

Regio Hasselt

OOST-VLAANDEREN

Regio Aalst– Gent – Sint-Niklaas

WEST-VLAANDEREN

Regio BruggeKoksijdeKortrijkMiddelkerke – Oostende – RoeselareWevelgem

VLAAMS-BRABANT

Regio Leuven

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte