EPB verslaggever Oostende

Heeft u bouwplannen of renovatieplannen? Dan doet u er goed aan om beroep te doen op een erkend studiebureau, zoals Vinco Engineering. We zijn erkend EPB verslaggever Oostende en begeleiden u graag doorheen de complete bouwprocedure. Naast de EPB verslaggeving voor de energieprestatie certificering, kunt u bij ons ook terecht voor andere verplichte en aanvullende studies. Reken op de expertise van onze ingenieurs tijdens uw werkzaamheden. Door rekening te houden met de huidige wetgeving over energieprestaties, bouwt u een energiezuinige en milieubewuste woning.

Is een EPB verslaggever verplicht?

Sinds januari 2006 bent u in België verplicht om een EPB verslaggever aan te stellen bij de aanvang van de bouwwerken. Bij de oplevering of afwerking van de werkzaamheden moet er een dossier worden ingediend bij de bevoegde overheidsinstanties. Dat kan enkel gebeuren door een erkend EPB verslaggever. U bent dus altijd verplicht om een EPB verslaggever aan te stellen, ook in Oostende.

Vinco Engineering zorgt voor een compleet EPB verslag. Bovendien adviseren wij u over de verschillende mogelijkheden om uw EPB score te verbeteren voor en tijdens de werken.

-> Vraag nu uw offerte

Voordelen van een goede EPB score

Een goede EPB score is niet alleen interessant voor uw energiefactuur. Het biedt tal van voordelen voor uzelf, uw kopers en uw huurders.

  • Voordelig energiefactuur
  • Energiezuinige of bijna-energieneutrale woning
  • Hogere huurprijs of verkoopprijs
  • Comfortabel binnenklimaat
  • Ontvang premies en subsidies voor energiezuinig bouwen en renoveren

-> Vraag nu uw offerte

Voordelen ervaren EPB verslaggever Oostende

Door gebruik te maken van de kennis en know-how van een ervaren ingenieursbureau, garandeert u een vlotte bouwprocedure en een goede EPB score bij oplevering.

De ingenieurs bij Vinco Engineering hebben een ruime ervaring met ieder aspect van het bouwproces. Het gebruik van de juiste materialen en technieken zorgt ervoor dat u een duurzaam en energiezuinig resultaat bekomt. En wij informeren en adviseren u graag over deze verschillende mogelijkheden en hun voordelen!

-> Vraag nu uw offerte

Vinco Engineering studiebureau

Heeft u plannen voor de constructie van een nieuwbouwwoning of de renovatie van een bestaande woning? Dan moet er heel wat gepland en uitgestippeld worden. Bovendien moet u op het moment van de oplevering een heleboel documenten en verslagen kunnen voorleggen.

Reken op de expertise van de ingenieurs bij Vinco Engineering. Wij staan aan uw zijde tijdens ieder aspect van de bouwprocedure. U kunt bij ons terecht voor deze services:

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio Antwerpen – Mechelen

Brussel

Regio Brussel

Limburg

Regio Hasselt

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst– Gent – Sint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKoksijdeKortrijkMiddelkerke – Oostende – RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte