EPB verslaggever Koksijde

Heeft u plannen voor de realisatie van een nieuwbouwwoning of plant u renovatiewerken? Dan dient u bij de oplevering van het project een geldig EPB verslag voor te leggen. U gaat dus best op zoek naar een ervaren EPB verslaggever in Koksijde of omliggende regio.

Een gedetailleerde aanvraag voor het EPB certificaat en een gunstige EPB score brengen veel voordelen met zich mee. Het is dus een goed idee om u op voorhand goed te informeren over het verslag voor energie prestaties en binnenklimaat.

Waarvoor dient het EPB verslag?

Het EPB verslag is een officieel document dat beschrijft hoe goed een woning of gebouw presteert op gebied van energieprestaties en binnenklimaat. Het moet door een erkend EPB verslaggever worden aangevraagd bij de bevoegde overheidsinstanties.

De verslaggever verzamelt de nodige documentatie over gebruikte materialen en bouwtechnieken om een verslag op te stellen. Deze documentatie wordt ingediend bij de overheid die op zijn beurt het officiële certificaat met de uiteindelijke EPB score aflevert.

-> Vraag nu uw offerte

Is een EPB verslag verplicht in Koksijde?

Een EPB verslag is sinds 2006 verplicht in Koksijde en de rest van België.

Zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovatieprojecten bent u verplicht een EPB verslaggever aan te stellen die het verslag opstelt en indient. De verslaggever moet worden aangesteld voor de aanvang van de werkzaamheden.

Vinco Engineering is een erkend bureau voor EPB verslaggeving. Naast de noodzakelijke verslagen helpen onze ingenieurs u ook met het behalen van een optimale EPB score.

-> Vraag nu uw offerte

De voordelen van een gunstige EPB score

Een gunstige EPB score betekent dat het opgeleverde gebouw energiezuinig of zelfs bijna energieneutraal is. Dat brengt heel wat voordelen met zich mee.

Een energiezuinige woning betekent dat het energiefactuur lager ligt. De vraagprijs voor dit type woningen ligt meteen ook een stuk hoger. Met een lage EPB score bewijst u dat de woning toekomstgericht is, dat het energieverbruik laag ligt en dat het binnenklimaat optimaal is.

-> Vraag nu uw offerte

Hoe zorgt u voor een gunstige EPB score?

Een lage EPB score is afhankelijk van verschillende factoren. Zo is de keuze van bouwmaterialen en de isolatie van het gebouw belangrijk, maar ook de slimme implementatie van bouwtechnieken speelt een rol.

Om zeker te zijn van een goede EPB score doet u best beroep op de professionele services van een ervaren studiebureau voor de bouwsector. Vinco Engineering kan u helpen met de realisatie van een energiezuinige woning door het uitvoeren van een aantal bouwkundige studies tijdens de planning van uw project. Zo geeft u het bouwproject al meteen de beste kansen voordat de werkzaamheden van start gaan.

-> Vraag nu uw offerte

Vinco Engineering EPB verslaggever Koksijde

Vinco Engineering is een erkend EPB verslaggever in Koksijde en de rest van het land. Onze ingenieurs hebben een ruime ervaring binnen de bouwsector en hebben een toekomstgerichte aanpak. We helpen u niet alleen met het opstellen van het EPB verslag, maar ook met het behalen van een optimale EPB score.

We staan aan uw zijde vanaf de planning van het bouwproject tot de uiteindelijke oplevering van het project. U kunt dan ook bij ons terecht voor een ruim aanbod aan gespecialiseerde diensten voor de bouwsector.

Neem contact met ons op om uw bouwplannen te bespreken. We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio Antwerpen – Mechelen

Brussel

Regio Brussel

Limburg

Regio Hasselt

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst– Gent – Sint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio Brugge – Koksijde – KortrijkMiddelkerke – Oostende – RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte