EPB verslaggever Brugge

Een EPB verslag of een verslag voor Energie Prestatie en Binnenklimaat is verplicht voor ieder bouwproject dat onder de wetgeving van EPB verslaggeving valt. Sinds 2006 vallen alle nieuwbouwwoningen en renovaties aan bestaande gebouwen onder deze wetgeving. Heeft u plannen om een bouwproject te starten en zoekt u een EPB verslaggever Brugge? Vinco Engineering is een betrouwbare en ervaren partner voor ieder bouwproject in Brugge en omgeving.

EPB verslaggever in Brugge

Bij de oplevering van een bouwproject moet u een geldig en erkend EPB verslag kunnen voorleggen aan de klant of koper. Dit EPB verslag laat u opstellen door een erkend studiebureau dat alle documentatie verzamelt en het bouwproces opvolgt om een compleet verslag te kunnen opstellen. Ook in Brugge zijn wij actief en we zijn dan ook beschikbaar voor het opstellen van een complete en professionele EPB verslaggeving.

-> Vraag nu uw offerte

Is een EPB verslag verplicht?

Ja! Een EPB verslag is verplicht voor ieder bouwproject dat onderhevig is aan de EPB wetgeving. Sinds 2006 vallen alle nieuwbouwprojecten en alle renovatieprojecten onder deze wetgeving. Zorg er dus zeker voor dat u een betrouwbare EPB verslaggever aanneemt die alle documentatie en administratie voor u afhandelt. Het EPB verslag dient opgemaakt en ingediend te worden door een bureau dat erkend is door de overheid. Nadat het EPB verslag is ingediend, ontvangt u van ons het officiële energieprestatiecertificaat.

-> Vraag nu uw offerte

De voordelen van een ervaren EPB verslaggever

Een ervaren EPB verslaggever in Brugge en omstreken zorgt voor meer dan enkel de benodigde certificaten. Vinco Engineering voorziet u ook van professioneel advies om een beter resultaat te bekomen. We staan u bij tijdens het onderzoek en studie naar de beste technieken om toe te passen zodat het opgeleverde gebouw een goede EPC score heeft.

  • Energiezuinige woningen zijn beter voor het milieu
  • Een optimaal EPB verslag zorgt voor een hogere waarde bij oplevering
  • Ruimere toegang tot subsidies en premies van de overheid
  • Optimalisatie van het binnenklimaat

Energiezuinige of bijna-energieneutrale woningen en gebouwen

-> Vraag nu uw offerte

Wat staat er in een EPB verslag?

Een EPB verslag of Energie Prestatie en Binnenklimaat verslag bevat informatie over de complete bouwprocedure. Bij de aanvang van het bouwproces verzamelt de EPB verslaggever de benodigde documentatie over de keuze van materialen en gebruikte technieken. Aan de hand daarvan stelt de verslaggever het basisverslag op. Indien er tijdens het bouwproces wijzigingen worden aangebracht, dient de EPB verslaggever hiervan op de hoogte te worden gebracht, want het heeft invloed op het verslag. Ook de gebruikte technieken betreffende ventilatie, koeling en verwarming zijn van belang bij het opstellen van het verslag.

-> Vraag nu uw offerte

Verslag over het binnenklimaat van een gebouw of woning

Naast de energieprestaties van een gebouw, richt het EPV verslag zich ook op het binnenklimaat. We streven steeds vaker naar bijna Energie Neutrale gebouwen of BEN gebouwen, waarbij slechts weinig verwarmd of gekoeld hoeft te worden.

Bent u op zoek naar een EPB verslaggever in Brugge of de omliggende regio, die zowel rekening houdt met het energieverbruik en het binnenklimaat? Neem dan zeker contact op met Vinco Engineering. Wij staan u graag bij met professioneel advies en een duidelijke verslaggeving.

-> Vraag nu uw offerte

EPB verslaggever in West-Vlaanderen?

Vinco Engineering is een studiebureau in West-Vlaanderen waar u terecht kunt voor alle documentatie en studies die vereist zijn om een bouwproject tot een goed einde te brengen. Ook voor de verscheidene studies van de gebouw technieken en stabiliteitsstudie kan u bij ons terecht. We hebben ook een ruime expertise in de veiligheidscoördinatie tijdens het bouwproces.

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio Antwerpen – Mechelen

Brussel

Regio Brussel

Limburg

Regio Hasselt

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst– Gent – Sint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio Brugge – KoksijdeKortrijkMiddelkerkeOostende – RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte