EPB verslaggever Gent

Staat u aan de start van een bouwproject in de regio rond Gent dat onder de EPB wetgeving valt? Dan bent u verplicht om EPB verslaggeving te voorzien voor het gebouw. Het EPB verslag toont aan dat het gerealiseerde bouwwerk voldoet aan de steeds strenger wordende normen voor nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten. U gaat best op zoek naar een EPB verslaggever Gent of omstreken bij de aanvang van het project.

EPB verslaggever verplicht

Alle bouwprojecten die onder de EPB wetgeving vallen, moeten over een geldig EPB verslag beschikken. Doe beroep op een ervaren EPB verslaggever in Gent om ervoor te zorgen dat u in regel bent met de geldende wetgeving. Sinds 2006 vallen alle nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten aan woningen en andere gebouwen onder deze wetgeving. Het EPB verslag moet opgemaakt worden door een EPB verslaggever die erkend wordt door de Belgische overheid.

U stelt de EPB verslaggever best aan voor de aanvang van het bouwproces, zodat die van bij de start op de hoogte is van de verschillende technieken die gebruikt worden. Worden er tijdens het bouwproces wijzigingen aangebracht aan het bouwplan of aan de gebruikte materialen, dan moet de EPB verslaggever het verslag aanpassen.

-> Vraag nu uw offerte

Wat staat er in het EPB verslag?

Het EPB verslaggeving of het Energie Prestatie en Binnenklimaat verslag bevat alle nodige informatie over de gebruikte procedure tijdens het bouwproces. Zo vind u in het EPB verslag een duidelijk overzicht dat aantoont of het gebouw ontworpen is om het energieverbruik tot een minimum te beperken. Ook de inspanningen die geleverd worden om het binnenklimaat te optimaliseren, worden in het EPB verslag vermeldt.

-> Vraag nu uw offerte

Extra voordelen van een goed gedocumenteerd EPB verslag

Een goed gedocumenteerd EPB verslag dat werd opgesteld door een ervaren EPB verslaggever uit de regio biedt een heleboel extra voordelen.

  • Recht op verschillende premies en subsidies
  • Werk mee aan een beter milieu
  • Energiezuinige woningen hebben een hogere waarde
  • Geoptimaliseerd binnenklimaat
  • Bouw energie zuinig of bijna energieneutraal

-> Vraag nu uw offerte

Op zoek naar een EPB Verslaggever in Gent?

Voor alle bouwprojecten in Gent of de rest van Oost-Vlaanderen kan u terecht bij Vinco Engineering. We hebben ervaring met bouwprojecten in verschillende sectoren. Zo voorzien wij uw bouwproject van het nodige EPB verslag, maar we voeren ook alle benodigde studies uit die aan een bouwproject vooraf gaan.

-> Vraag nu uw offerte

Vinco Engineering – EPB Verslaggever Oost Vlaanderen

Vinco Engineering is een ervaren studiebureau met ingenieurs die gespecialiseerd zijn in bouwprojecten. Bij ons kan u terecht voor een totaalpakket aan services die nodig of verplicht zijn voor de aanvang van een bouwproject. Zo zorgen wij voor onze klanten voor een goed gedocumenteerd EPB verslag, maar wij zijn ook beschikbaar als veiligheidscoördinator tijdens het bouwproces. Ook alle voorafgaande studies nemen wij voor onze rekening, zoals stabiliteitsstudies en studies gebouw technieken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio Antwerpen – Mechelen

Brussel

Regio Brussel

Limburg

Regio Hasselt

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst– Gent – Sint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKoksijdeKortrijkMiddelkerke – Oostende – RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte