EPB verslaggever Hasselt

Bij de oplevering van een bouwproject is het verplicht om een geldige EPB verslaggeving af te leveren. Doe beroep op een ervaren ingenieursbureau om u te helpen met de documentatie van verslag van de energieprestaties en binnenklimaat van het gebouw. Vinco Engineering EPB verslaggever Hasselt is een ervaren studiebureau dat erkend wordt door de overheid. U kunt bij ons terecht voor de documentatie van uw EPB verslaggeving, maar ook voor andere verplichte en aanvullende studies en verslagen voor de bouwsector.

Is een EPB verslag verplicht in Hasselt?

Ja. Het afleveren van een EPB certificaat is verplicht in heel België. Sinds 2006 vallen alle nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten onder de EPB wetgeving. Dat betekent dat u de bouwprocedure moet documenteren en dat u de verplichte tests moet laten uitvoeren om aan te tonen dat uw bouwproject voldoet aan de geldende richtlijnen betreffende energieprestaties en binnenklimaat.

Het EPB verslag moet worden opgesteld door een erkend ingenieursbureau, zoals Vinco Engineering EPB verslaggever Hasselt. Wij verzamelen de nodige documentatie en bundelen deze in het EPB dossier. Dat dossier dienen we in bij de bevoegde overheidsinstantie, die dan op haar beurt het officiële EPB certificaat aflevert.

-> Vraag nu uw offerte

Wat staat er in het EPB verslag?

De EPB verslaggeving over energieprestatie en binnenklimaat bevat informatie over de energieprestaties van het gebouw. De gebruikte bouwtechnieken worden gedocumenteerd en er wordt bepaald hoe energiezuinig het gebouw juist is. Ook de toestand van het binnenklimaat wordt bestudeerd en toegevoegd aan het dossier.

Hoe lager de EPB waarde van een gebouw, hoe energiezuiniger het is. We streven altijd naar een zo laag mogelijke EPB score. Een energiezuinige of bijna energie neutrale woning biedt namelijk veel voordelen:

  • Spaar het milieu door energiezuinig te bouwen
  • Ontvang premies en subsidies van de overheid
  • Een energiezuinige woning heeft een hogere verkoopwaarde
  • Bijna energie neutrale gebouwen worden de norm in de toekomst

-> Vraag nu uw offerte

Hoe behaalt u een optimale EPB waarde?

Een erkend EPB verslaggever in Hasselt kan u helpen bij het behalen van een optimale EPB waarde voor uw residentieel of niet-residentieel bouwproject. Door aan de start van het bouwproject enkele diepgaande studies te laten uitvoeren, ontdekt u welke technieken en toepassingen kunnen bijdragen aan een energiezuinig project. Zo kunnen de verschillende studies van gebruikte bouwtechnieken bijdragen aan het verbeteren van de energieprestaties van het gebouw, waardoor u een optimale EPB waarde realiseert met uw bouwproject.

Investeer tijdens het plannen van de werkzaamheden in de juiste studies zodat u bij de oplevering van het project een hogere verkoopwaarde kunt innen.

-> Vraag nu uw offerte

Werk samen met een ervaren EPB verslaggever Hasselt

Bent u bezig met de planning van een bouwproject of renovatieproject in Limburg of Hasselt? Doe beroep op de ervaring en expertise van Vinco Engineering EPB verslaggever Hasselt om uw project mee in goede banen te leiden. Besteed de verplichte studies en documentatie uit aan een professioneel studiebureau zodat u zich kan concentreren op de werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor een verscheidenheid aan services voor de bouwsector, zoals stabiliteitsstudies, studies van de gebruikte bouwtechnieken, ventilatieverslaggeving, blowerdoortests en veiligheidscoördinatie tijdens de werkzaamheden.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio Antwerpen – Mechelen

Brussel

Regio Brussel

Limburg

Regio Hasselt

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst– Gent – Sint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKoksijdeKortrijkMiddelkerke – Oostende – RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte