EPB verslaggever Kortrijk

Bij de oplevering van een bouwproject of renovatieproject moet u een geldig EPB verslag kunnen voorleggen om in regel te zijn met de Belgische wetgeving. Dit EPB verslag laat u opstellen door een studiebureau dat door de overheid erkend wordt als EPB verslaggever Kortrijk.

Vinco Engineering is een ervaren EPB verslaggever in Kortrijk en omliggende regio’s. Staat u aan de start van een renovatieproject of nieuwbouwproject in deze regio? Dan kunt u beroep doen op de deskundige diensten van ons ingenieursbureau.

Wat staat er in het EPB verslag

De EPB verslaggeving of Energieprestatie en Binnenklimaat verslag bevat een score van de energieprestaties van een pand. Volgens de Belgische regelgeving probeert men altijd om het energiegebruik van installaties in een pand zo laag mogelijk te houden.

Het EPB verslag vertoont een score met de prestaties van het pand. Hoe lager de score, hoe beter het resultaat. Niet alleen de overheid, maar ook de kopers van een nieuwbouwwoning, zijn steeds vaker op zoek naar woningen die een lage energiescore hebben. BEN woningen of Bijna Energie Neutrale woningen zijn erg in trek en wanneer uw project zo dicht mogelijk bij een BEN woning komt, stijgt de waarde van uw project.

-> Vraag nu uw offerte

Is een EPB verslag verplicht?

Een EPB verslag is verplicht bij alle werkzaamheden aan gebouwen die onder de EPB wetgeving vallen. Dit geldt zowel voor renovaties aan bestaande gebouwen als voor nieuwbouwprojecten. Sinds 2006 valt iedere renovatie en ieder nieuwbouwproject onder deze wetgeving.

U mag er dus van uit gaan date en EPB verslaggever verplicht is voor uw project. Dat betekent dat u bij de oplevering van het project over een geldig EPB certificaat en documentatie moet beschikken. Dit certificaat bevestigt dat de woning en renovaties volgens de EPB wetgeving werden verwezenlijkt.

Onze ingenieurs zorgen ervoor dat uw EPB verslag voldoet aan alle voorwaarden die het Vlaams Energie Agentschap en de overheid opleggen. U krijgt in het verslag een net overzicht van alle aspecten die bijdragen aan een goed binnenklimaat en een energie zuinige woning.

-> Vraag nu uw offerte

Voordelen van een goed opgesteld EPB verslag

Een erkend EPB verslaggever in Kortrijk voorziet u van een grondige studie en alle benodigde certificaten om in regel te zijn met de wetgeving. Wanneer u beroep doet op een ervaren EPB verslaggever, biedt dat veel voordelen, zowel voor u als voor de koper.

Vinco Engineering staat u bij vanaf de start van het bouwproject. We zijn een erkend studiebureau en kunnen aan de hand van voorafgaande studies alvast zorgen dat de EPB score van het afgewerkte project zo laag mogelijk zal zijn.

  • Maak gebruik van voorafgaande studies voor gebruikte technieken
  • Een degelijke HVAC studie zorgt voor een goede EPB score
  • Bijna Energie Neutrale woningen zijn beter voor het milieu
  • Een goede EPB score zorgt voor een hogere waarde bij oplevering
  • Complete optimalisatie van het binnenklimaat van de woning

-> Vraag nu uw offerte

Energieprestaties en binnenklimaat optimaliseren

Tijdens het plannen van de werkzaamheden houdt u best voldoende rekening met de regelgeving omtrent EPB normen. Zorg ervoor dat u tijdens de planning van uw project reeds op de hoogte bent van de uiteindelijke score van het pand. Laat niets aan het toeval over door vooraf een grondige studie van de gebruikte technieken in te plannen.

Vinco Engineering is een erkend EPB verslaggever in Kortrijk. We ontfermen ons ook over de voorafgaande studies van gebruikte bouwtechnieken om u te helpen uw project zo energiezuinig mogelijk te realiseren.

-> Vraag nu uw offerte

Ervaren EPB verslaggever Kortrijk

Vinco Engineering ingenieursbureau is een ervaren en erkend EPB verslaggever in Kortrijk en omstreken. U kunt bij ons terecht voor alle verplichte en aanvullende documentatie om uw bouwproject of renovatieproject tot een goed einde te brengen. Neem contact met ons op om uw project te bespreken of bekijk alvast onze gerealiseerde projecten.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio Antwerpen – Mechelen

Brussel

Regio Brussel

Limburg

Regio Hasselt

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst– Gent – Sint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKoksijde – Kortrijk – Middelkerke – Oostende – RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte