EPB verslaggever Leuven

Heeft u bouwplannen of renovatieplannen in Leuven of omgeving? EPB verslaggeving is verplicht voor ieder bouwproject dat binnen de EPB wetgeving valt. Sinds 2006 valt ieder nieuwbouwproject en iedere renovatieproject onder deze wetgeving. U gaat dus best in zee met een EPB verslaggever in Leuven bij de aanvang van uw werkzaamheden. Vinco Engineering is een erkend studiebureau voor de bouwsector. We helpen u met alle verplichte en aanvullende documentatie die nodig is om uw project tot een goed einde te brengen.

Wat staat er in een EPB verslag?

De EPB verslaggeving voor EnergiePrestatie en Binnenklimaat bevat informatie over het energieverbruik van een gebouw. Aan de hand van documentatie over de gebruikte technieken en studies over het klimaat binnen de woning stelt een erkend EPB verslaggever het dossier op. De bevoegde instanties leveren daarna een geldig EPB certificaat af dat u kan voorleggen aan de koper of opdrachtgever.

Deze score ligt best zo laag mogelijk. Woningen en gebouwen die een lage EPB score hebben, zijn erg energiezuinig en zijn ook meer waard op de vastgoedmarkt. Hoe lager de EPB score, hoe dichter het gebouw bij een BEN of Bijna Energie Neutrale Woning komt.

-> Vraag nu uw offerte

Is een EPB verslag verplicht in Leuven?

Het afleveren van een EPB certificaat is verplicht voor alle bouwprojecten en renovatieprojecten die onder de EPB verslaggeving vallen. Sinds 2006 valt ieder nieuwbouwproject en iedere renovatie aan bestaand gebouw onder deze wetgeving.

U bent dus verplicht om een erkend EPB verslaggever onder de arm te nemen die het verslag voor u opmaakt en indient bij de bevoegde overheidsinstantie. Bouwt of renoveert u in de regio rond Leuven? Vinco Engineering EPB verslaggever Leuven is een erkend ingenieursbureau dat alle studies en verslagen in de bouwsector voor u opstelt.

-> Vraag nu uw offerte

Binnenklimaat en energieprestaties van het gebouw verbeteren

Door samen te werken met een ervaren en gedreven ingenieursbureau kunt u op voorhand reeds naar een goede EPB score toe werken. Vinco Engineering EPB verslaggever Leuven is een studiebureau met een brede waaier aan expertise. Wij helpen u graag om tijdens de planning van uw project al naar optimale resultaten toe te werken.

Voorafgaande studies van de gebruikte bouwtechnieken zorgen ervoor dat u goed op de hoogte bent van de mogelijke technieken en de beste technieken om een project snel en efficiënt af te leveren. Met de juiste informatie kunt u ook meteen een resultaat afleveren dat al deze technieken optimaal benut om tot een energiezuinig resultaat te komen.

-> Vraag nu uw offerte

Erkend EPB verslaggever Leuven

Bent u op zoek naar een professionele EPB verslaggever in Leuven? Vinco Engineering is de perfecte partner voor ieder bouwproject. Bekijk zeker even onze referenties om een idee te krijgen van de verschillende projecten die we al eerder afgerond hebben. U kunt bij ons terecht voor EPB verslaggeving, maar ook voor een totaalpakket aan verplichte en aanvullende studies, zoals stabiliteitsstudies en studies van de gebruikte bouwtechnieken. Ook de veiligheidscoördinatie van bouwprojecten nemen wij voor onze rekening.

Neem contact op met Vinco Engineering om uw bouwproject met ons te bespreken of vul het onderstaand formulier in om een offerte te ontvangen.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio Antwerpen – Mechelen

Brussel

Regio Brussel

Limburg

Regio Hasselt

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst– Gent – Sint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKoksijdeKortrijkMiddelkerke – Oostende – RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte