EPB verslaggever Roeselare

Heeft u plannen voor een nieuwbouwproject of de renovatie van een bestaand gebouw in de omgeving van Roeselare? Dan gaat u best in zee met een erkend studiebureau in de regio. Vinco Engineering EPB verslaggever Roeselare is een ervaren ingenieursbureau met ruime expertise in de bouwsector. Wij helpen u bij het verzamelen van de juiste informatie en het documenteren van uw EPB dossier.

EPB verslag en documentatie

Het EPB verslaggeving is een vereist dossier om een geldig EPB certificaat te verkrijgen. Vinco Engineering is gespecialiseerd in het opstellen van complete dossiers die bijdragen aan een optimale EPB waarde en een EPB certificaat.

Door gebruik te maken van de juiste voorafgaande studies kunnen we u helpen om een energiezuinig bouwproject te realiseren. Zorg ervoor dat u bij de aanvang van uw bouwproject goed op de hoogte bent van de ideale bouwtechnieken voor uw specifiek project. Laat een ervaren ingenieursbureau de benodigde studies voor u uitvoeren. Zo gaat u goed geïnformeerd van start en hebt u een goede basis om een optimale EPB score te bereiken.

-> Vraag nu uw offerte

Is een EPB verslag verplicht?

Het afleveren van een geldig EPB certificaat is verplicht voor ieder renovatieproject en bouwproject dat onder de EPB wetgeving valt. Sinds 2006 vallen alle bouwprojecten onder de EPB wetgeving, of het nu om de realisatie van een nieuwbouw gaat of om de renovatie van een bestaande structuur.

Staat u aan de start van een bouwproject in Roeselare of de omliggende regio? Vinco Engineering EPB verslaggever Roeselare is een erkend studiebureau dat alle documentatie en verslaggeving voor u in orde brengt. Wij zorgen voor een goed gedocumenteerd EPB dossier dat we voor u indienen bij de bevoegde overheidsinstanties. Daarna ontvangt u van ons het officiële EPB certificaat.

-> Vraag nu uw offerte

Reken op een ervaren EPB verslaggever

Een EPB verslaggever met een ruime ervaring maakt een groot verschil in het verloop en resultaat van uw bouwproject. Zo kan een ingenieursbureau met ervaring u alvast de juiste technieken aanreiken om tot een optimaal resultaat te komen. Vinco Engineering helpt u met een breed aanbod aan services voor de bouwsector.

Zo kunt u bij ons terecht voor het uitvoeren van de voorafgaande studies betreffende de stabiliteit en de gebruikte bouwtechnieken. Aan de hand van deze studies kiest u gegarandeerd de beste technieken die perfect passen bij uw bouwproject.

-> Vraag nu uw offerte

Voordelen van een goed geoptimaliseerd bouwproject

Een lage EPB waarde betekent dat uw bouwproject gerealiseerd werd met de best mogelijke technieken om het energieverbruik van het gebouw zo laag mogelijk te houden. De laatste jaren wordt er zo veel mogelijk gestreefd naar energiezuinige resultaten. Hoe lager de EPB waarde van het gebouw, hoe dichter deze in de buurt komt van een energieneutraal of bijna-energieneutraal gebouw. Dat heeft dan ook veel voordelen:

  • Energiezuinige woningen hebben een hogere verkoopwaarde
  • Een laag energieverbruik is beter voor het milieu
  • U ontvangt premies en subsidies voor het realiseren van een energiezuinig gebouw
  • Realiseer een aangenaam binnenklimaat in het gebouw

-> Vraag nu uw offerte

De prijs van een EPB verslaggever in Roeselare

De kostprijs van een EPB verslaggever in Roeselare hangt voor een groot stuk af van uw specifieke project. Kleinere projecten zijn vaak wat goedkoper te realiseren dan de verslaggeving van een gebouwencomplex. Om te weten te komen wat de kostprijs is voor de EPB verslaggeving van uw bouwproject, neemt u best contact op met Vinco Engineering EPB verslaggever in Roeselare.

Naast het opstellen van een EPB verslag voor residentiële of niet-residentiële bouwprojecten kan Vinco Engineering u ook bijstaan met de verplichte en aanvullende documentatie die u moet afleveren bij het bouwproject. Wij realiseren de stabiliteitsstudies van het project en bestuderen de optimale bouwtechnieken die u kan aanwenden in uw specifieke project. Ook voor de veiligheidscoördinatie, ventilatieverslaggeving en blowerdoortest kunt u bij ons terecht.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio Antwerpen – Mechelen

Brussel

Regio Brussel

Limburg

Regio Hasselt

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst– Gent – Sint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKoksijdeKortrijkMiddelkerke – Oostende – Roeselare – Wevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte