Studiebureau technieken Oostende

Staat u aan de start van een nieuwbouwproject, renovatieproject of upgrade van een bestaand gebouw? U doet er goed aan om de technische faciliteiten en bouwtechnieken goed te onderzoeken voor de aanvang van de werkzaamheden. Reken op de expertise van een ervaren studiebureau technieken in Oostende om u te helpen met de technische aspecten van het project.

Studiebureau technieken in Oostende

Vinco Engineering is een ervaren studiebureau voor bouwtechnieken in Oostende. We hebben een ruime ervaring met diverse types gebouwen en projecten.

Bekijk zeker onze referenties om onze afgewerkte projecten te zien. We zijn beschikbaar voor de technische studies van zowel grote als kleine bouwprojecten.

Voor een compleet uitgewerkte technische studie van deze bouwtechnieken kunt u alvast terecht bij onze ingenieurs.

-> Vraag nu uw offerte

Elektrische installatie

De elektrische installatie in residentiële en niet-residentiële gebouwen is vaak een complex gegeven. Er moeten diverse schema’s en plannen uitgetekend worden. Zo weet u zeker dat er een elektrische voorziening is op alle locaties waar u deze nodig heeft.

Wij zijn gespecialiseerd in het plannen en uitwerken van elektrische schema’s voor complexe bouwprojecten, zoals ziekenhuizen, overheidsgebouwen, scholen en bouwprojecten met meerdere woonunits.

-> Vraag nu uw offerte

Sanitair en riolering

Sanitaire voorzieningen in nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten moeten aan verschillende strikte eisen voldoen. De installatie moet ook de tand des tijds doorstaan. Een goed uitgewerkt plan voor sanitair, met oog op de toekomst, is dus een slimme investering.

Behalve de sanitaire voorzieningen zorgt u ook best voor een complete planning van de afvoer van afvalwater en hemelwater. Een gedetailleerd plan helpt u bij het behalen van de officiële keuring van het systeem voor waterafvoer.

-> Vraag nu uw offerte

Verwarming, ventilatie en koeling

Steeds meer gebouwen en woningen maken gebruik van slimme technieken voor de verwarming, koeling en ventilatie van het gebouw. Door de HVAC planning goed te regelen, werkt u naar een energiezuinig of bijna-energieneutraal resultaat toe.

Een goede verwarming, koeling en ventilatie zijn dan ook essentieel in ieder gebouw. Door de HVAC technieken op slimme wijze uit te tekenen en te integreren, bespaart u behoorlijk wat uit op de energiefactuur.

-> Vraag nu uw offerte

Studies voor brandbeveiliging

Vinco Engineering studiebureau technieken in Oostende helpt u ook graag verder met de nodige studies voor brandbeveiliging in het bouwproject. Onze ingenieurs bepalen welke installaties en locaties in het gebouw een verhoogd risico voor brandgevaar hebben en zorgen ervoor dat de gevarenzones optimaal beveiligd worden.

We voorzien u van bouwplannen die geoptimaliseerd zijn op gebied van brandveiligheid en branddetectie. Zo weet u zeker dat het bouwproject helemaal voldoet aan de strenge normen en regels voor brandveiligheid.

-> Vraag nu uw offerte

Technische studies voor datavoorziening

Datavoorziening is een complex begrip dat steeds vaker geïmplementeerd wordt in woningen en andere gebouwen. Denk maar aan domotica, internetrouters, servers en de verwerking van data. Alles wat met ITC te maken heeft, valt onder de term datavoorziening.

De ingenieurs van Vinco Engineering zijn gespecialiseerd in moderne ITC toepassingen en helpen u graag bij het uittekenen van een future-proof en veilig plan voor de voorziening van data op de locaties waar dat nodig is.

We zorgen er ook steeds voor dat het plan klaar is voor latere upgrades. Zo kunt u de bestaande setup later altijd nog uitbreiden.

-> Vraag nu uw offerte

Uw partner voor alle bouwprojecten

Vinco Engineering heeft een ruime ervaring in de bouwsector. We hebben de juiste kennis en ervaring waar u op kunt rekenen tijdens de planning en uitvoering van een bouwproject.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen om uw bouwplannen te bespreken. We helpen u graag verder met professioneel advies voor de planning en technische studies die vooraf gaan aan het bouwproject.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

ANTWERPEN

Regio AntwerpenHeist-op-den-BergMechelenLierTurnhoutGeelMolTurnhoutBrasschaat

BRUSSEL

Regio BrusselAnderlecht

OOST-VLAANDEREN

Regio Oost-VlaanderenAalstGentSint-Niklaas

WEST-VLAANDEREN

Regio West-VlaanderenBruggeKnokkeKnokke HeistKortrijkMiddelkerkeNieuwpoortRoeselareOostendeWaregemTielt

VLAAMS-BRABANT

Regio Vlaams-BrabantLeuven

LIMBURG

Regio LimburgHasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte