Studiebureau technieken West-Vlaanderen

Op zoek naar een ervaren studiebureau voor technieken in West-Vlaanderen? Het team van ingenieurs bij Vinco Engineering is gespecialiseerd in de technische studies voor de verschillende bouwtechnieken en applicaties. Onze ingenieurs hebben ruime ervaring met het onderzoek en de planning van de bouwkundige toepassingen in residentiële en niet-residentiële gebouwen.

Zoekt u een expert die u adviseert en aan uw zijde staat tijdens de planning en uitvoering van de bouwwerkzaamheden? Dan is Vinco Engineering de partner die u nodig heeft!

Studiebureau technieken in West-Vlaanderen

Het team van ervaren ingenieurs bij Vinco Engineering is gespecialiseerd in de diverse bouwtechnieken die gebruikt worden bij de realisatie van een bouwproject. Zowel voor particuliere bouwprojecten als voor grotere en niet-residentiële projecten kunt u bij ons terecht.

Bekijk zeker ook onze referenties om een idee te krijgen van de projecten die we al succesvol hebben afgerond. Het gaat over de realisatie van ziekenhuizen, scholen, overheidsgebouwen, assistentiewoningen, sociale woningbouw en een breed spectrum aan andere projecten.

-> Vraag nu uw offerte

Sanitaire voorzieningen en riolering

Sanitaire voorzieningen en een efficiënte afvoer van afvalwater zijn onmisbaar in ieder gebouw. Of het nu gaat om een residentieel project of om een pand met diverse woonunits of kantoren, de sanitaire voorzieningen moeten altijd slim gepland en uitgetekend worden.

Met een goed plan voor de afvoer van regenwater en afvalwater en de aanvoer van schoon water, zorgt u voor een snellere bouwprocedure zonder incidenten. Bij de oplevering van het gebouw is alles voorzien op een duurzaam gebruik van water.

-> Vraag nu uw offerte

Studie van de elektriciteitsvoorziening

De elektriciteitsvoorziening in gebouwen is een complex gegeven waarvoor een duidelijke planning moet opgemaakt worden. Vinco Engineering heeft een heldere kijk op de toekomst. Daarom voorzien we een elektriciteitsschema waarmee het gebouw goed voorzien is voor eventuele uitbreidingen en upgrades.

Op die manier kunt u later altijd nog kiezen voor extra zonnepanelen, extra woonunits of andere toepassingen die uw gebouw een upgrade geven. Kiest u meteen voor domotica en intelligente elektronische toepassingen of houdt u de optie open om na een tijdje alsnog diverse extra’s te installeren?

Vinco Engineering adviseert u over de mogelijkheden en kosten voor een betrouwbare en duurzame elektriciteitsvoorziening.

-> Vraag nu uw offerte

HVAC studie bij bouwprojecten

Verwarming, ventilatie en koeling zijn niet meer weg te denken bij hedendaagse bouwprojecten. Zo streven we allemaal naar een energiezuinige of bijna energie-neutrale woning waarbij de verwarming en koelinstallatie een minimum aan energie verbruikt.

Onze ingenieurs zijn vertrouwd met de moderne HVAC technologie en berekenen voor ieder project de ideale combinatie van ventilatie, verwarming en koeling zodat het systeem efficiënt en voordelig werkt.

-> Vraag nu uw offerte

 

Brandveiligheid als essentieel aspect

Een goede brandveiligheid is onmisbaar in ieder bouwproject. De ingenieurs van Vinco Engineering ingenieursbureau houden bij ieder aspect van de woning rekening met branddetectie en brandveiligheid.

Een goede branddetectie redt levens en een goede planning op gebied van brandveiligheid voorkomt heel wat ongemakken.

Het team van ingenieurs bij Vinco Engineering heeft ervaring met brandveiligheid en is op de hoogte van de huidige, strenge normen.

-> Vraag nu uw offerte

Datavoorziening voor kleine en complexe projecten

Vooral bij bedrijven en gebouwen met diverse ruimtes of woonunits is de datavoorziening een onderdeel dat al snel ingewikkeld wordt. Hoe houdt u de data veilig en hoe zorgt u ervoor dat de juiste voorzieningen op de juiste plaats aanwezig zijn?

Datavoorziening en ITC implementaties zijn niet alleen belangrijk bij grote en complexe gebouwen. Ook residentiële gebouwen maken gebruik van data en domotica.

Vinco Engineering maakt de puzzel voor ieder project, ongeacht hoe complex het is. We zorgen voor een goed plan waarin alle mogelijkheden optimaal benut zijn.

-> Vraag nu uw offerte

Bouwpartner voor ieder project in West-Vlaanderen

Staat u aan de start van een bouwproject? Zorg dat u goed geïnformeerd van start gaat en voorzie de nodige studies en berekeningen om de werkzaamheden vlot en correct te laten verlopen. Met de hulp van een ervaren studiebureau voor technieken in West-Vlaanderen kunt u er zeker van zijn dat alle details al zijn uitgedokterd en dat alle specificaties netjes gedocumenteerd zijn voordat u van start gaat.

Met een partner als Vinco Engineering kunt u rekenen op een oplossing op maat van uw bouwproject.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

ANTWERPEN

Regio AntwerpenHeist-op-den-BergMechelenLierTurnhoutGeelMolTurnhoutBrasschaat

BRUSSEL

Regio BrusselAnderlecht

OOST-VLAANDEREN

Regio Oost-VlaanderenAalstGentSint-Niklaas

WEST-VLAANDEREN

Regio West-VlaanderenBruggeKnokkeKnokke HeistKortrijkMiddelkerkeNieuwpoortRoeselareOostendeWaregemTielt

VLAAMS-BRABANT

Regio Vlaams-BrabantLeuven

LIMBURG

Regio LimburgHasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte