Studiebureau technieken Gent

Op zoek naar een gespecialiseerd studiebureau voor technieken in Gent? Heeft u een ervaren professional nodig om u te adviseren bij de planning en uitvoering van een bouwproject? Vinco Engineering studiebureau Gent is gespecialiseerd in het uitvoeren van de bouwtechnische studies die u nodig heeft om het bouwproject sneller en efficiënter af te ronden.

Vinco Engineering is een modern en jong team van hoogopgeleide ingenieurs. We houden ons bezig met research en de planning van bouwprojecten van alle soorten en formaten. U kunt dan ook bij ons terecht voor een gedetailleerde planning van ieder bouwtechnisch aspect van uw project.

Ervaren studiebureau technieken in Gent

Bij de aanvang van ieder bouwproject doet u er goed aan om een compleet en gedetailleerd plan te voorzien van alle gebruikte bouwtechnieken. Zo plant u de sanitaire voorzieningen en waterafvoer. U onderzoekt de best mogelijke manier om het gebouw overal van elektriciteit te voorzien en u zoekt een duurzame oplossing voor de verwarming en ventilatie.

Vinco Engineering neemt al deze taken van u over en voorziet u van een compleet uitgewerkt plan voor alle technische voorzieningen in uw bouwproject. Door te rekenen op de expertise van een ervaren studiebureau voor bouwtechnieken in Gent zorgt u voor zekerheid en een vlotte oplevering.

-> Vraag nu uw offerte

Studiebureau voor sanitaire voorzieningen

De sanitaire voorzieningen zijn één van de belangrijkste onderdelen in een moderne woning of gebouw. Het goed plannen van deze voorzieningen zorgt ervoor dat ook tijdens de bouwprocedure alle stappen in de juiste volgorde genomen kunnen worden.

Onze ingenieurs geven u graag meer informatie over de mogelijkheden en adviseren u over de beste opties om te implementeren in uw project.

-> Vraag nu uw offerte

Afvoer van afvalwater en hemelwater

Sinds 2011 bent u verplicht om de afvoer van afvalwater en hemelwater strikt gescheiden te houden. Ook bij de planning van een gebouw moet u hier dus rekening mee houden. De riolering moet bij oplevering dan ook gekeurd worden voordat het gebouw in gebruik genomen kan worden.

Een goed uitgetekend plan voor de afvoer van water, garandeert een zorgeloze toekomst.

Reken op een ervaren studiebureau voor technieken in Gent om de planning van de riolering in goede banen te leiden.

-> Vraag nu uw offerte

Verwarming, ventilatie en koeling

Ieder modern gebouw is uitgerust met een ingenieus systeem voor verwarming koeling en ventilatie. HVAC wordt steeds belangrijker nu de energieprijzen de hoogte in gaan. Zo kiezen we steeds vaker voor een energiezuinige of bijna-energie neutrale woning waarbij er een minimum aan verwarming en koeling nodig is om het binnenklimaat te optimaliseren.

Vinco Engineering is gespecialiseerd in moderne HVAC technieken. We voorzien dan ook een compleet onderzoek en plan op maat van uw bouwproject.

-> Vraag nu uw offerte

Elektriciteit en datavoorziening

De elektriciteit is vaak een complex gegeven, zeker bij grote gebouwen en woningen waar gebruik gemaakt wordt van domotica. Onze ingenieurs bekijken de planning voor uw woning en adviseren u over de mogelijkheden voor de elektriciteitsvoorziening.

Grote projecten, zoals scholen, ziekenhuizen of overheidsgebouwen zijn vaak wat ingewikkelder en vormen een interessante uitdaging om iedere ruimte op de juiste manier van elektriciteit te voorzien.

Ook de datavoorziening is een gegeven dat niet uit het oog verloren mag worden. Ondernemingen en bedrijven die veel data te verwerken hebben, moeten rekening houden met een strikte wetgeving over, van en voor gegevens. Daarom is het een goed idee om een expert aan te stellen om u te adviseren over te gebruiken technieken voor datavoorziening.

-> Vraag nu uw offerte

Brandveiligheid in gebouwen

Het gegeven brandveiligheid zit verstopt in ieder aspect en iedere bouwtechniek. Vinco Engineering houdt bij het adviseren en plannen van de bouwtechnische installaties altijd rekening met de brandveiligheid.

Daarnaast zorgen we voor een aparte studie op maat om de brandveiligheid en branddetectie in het gebouw te verzekeren.

We zorgen voor vakkundig advies, maar voeren ook inspecties uit om te controleren of bestaande structuren voldoen aan de normen voor brandveiligheid.

-> Vraag nu uw offerte

Vinco Engineering: ervaren studiebureau voor technieken in Gent

Een bouwproject is meer dan een verzameling van elementen. Het is een goed geolied geheel dat beter werkt wanneer alle bouwtechnieken onderling op elkaar zijn afgestemd.

Vinco Engineering ingenieursbureau is gespecialiseerd in studies en advies op maat van uw bouwproject. We zorgen ervoor dat alle aspecten en technieken goed op elkaar zijn afgestemd om zo tot een energiezuinig en efficiënt geheel te komen.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

ANTWERPEN

Regio AntwerpenHeist-op-den-BergMechelenLierTurnhoutGeelMolTurnhoutBrasschaat

BRUSSEL

Regio BrusselAnderlecht

OOST-VLAANDEREN

Regio Oost-VlaanderenAalstGentSint-Niklaas

WEST-VLAANDEREN

Regio West-VlaanderenBruggeKnokkeKnokke HeistKortrijkMiddelkerkeNieuwpoortRoeselareOostendeWaregemTielt

VLAAMS-BRABANT

Regio Vlaams-BrabantLeuven

LIMBURG

Regio LimburgHasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte