EPB verslaggever Antwerpen

Bij de oplevering van een bouwproject is EPB verslaggeving of een verslag voor Energie Prestatie en Binnenklimaat verplicht. Start u met een bouwproject en bent u op zoek naar een EPB verslaggever Antwerpen of de omliggende regio? Lees dan zeker verder om te ontdekken wat Vinco Engineering voor u kan betekenen!

EPB verslaggever Antwerpen

De EPB verslaggever zorgt ervoor dat u bij de aanvang van het bouwproject al een goed beeld hebt van de mogelijkheden. Bovendien krijgt u een uitgebreid verslag over de methoden die gebruikt kunnen worden om uw bouwproject te optimaliseren op gebied van energieverbruik en binnenklimaat. Start u met een bouwproject in de provincie Antwerpen? Dan kan u beroep doen op onze ingenieurs om uw EPB verslaggeving in Antwerpen tot een goed einde te brengen.

-> Vraag nu uw offerte

De voordelen van een EPB verslag

Behalve het feit dat de EPB verslaggeving verplicht is om aan de steeds strenger wordende wetgeving te voldoen, heeft het EPB verslag ook veel voordelen. Ook de samenwerking met een EPB verslaggever in Antwerpen geeft u dus die voordelen.

  • U bouwt een energiezuinige woning
  • U krijgt toegang tot verscheidene premies en subsidies
  • Het binnenklimaat wordt geoptimaliseerd
  • Het bouwproject heeft een hogere waarde
  • U werkt aan een beter milieu

Onze ingenieurs zorgen ervoor dat uw EPB verslag voldoet aan alle voorwaarden die het Vlaams Energie Agentschap en de overheid opleggen. U krijgt in het verslag een net overzicht van alle aspecten die bijdragen aan een goed binnenklimaat en een energie zuinige woning.

-> Vraag nu uw offerte

Is een EPB verslaggever verplicht?

Een EPB verslaggever is verplicht bij alle bouwprojecten die onder de EPB wetgeving vallen. Die wetgeving is sinds 2006 van toepassing voor iedere bouwaanvraag en voor iedere aanvraag voor renovatie. Zowel bij een nieuwbouw project als bij de renovatie van een bestaand gebouw bent u dus verplicht om een EPB verslaggever aan te stellen die u van de nodige documentatie en berekeningen voorziet.

Nadat het bouwproject wordt afgerond, voorziet onze EPB verslaggever in Antwerpen u van het nodige certificaat waarin die verklaart of de woning al dan niet volgens de EPB wetgeving werd verwezenlijkt. Hiervoor voegen we de nodige documenten samen die voor, tijdens en na de bouwprocedure werden opgesteld. Het is dus erg belangrijk dat de EPB verslaggever vanaf de start van het project deel uitmaakt van de planning.

Vinco Engineering is een erkend studiebureau voor bouwprojecten. We beschikken dan ook over alle certificaten en erkenningen om de officiële energieprestatiecertificaten in te dienen bij de bevoegde instanties.

-> Vraag nu uw offerte

Binnenklimaat en energieprestaties optimaliseren

Naast een complete analyse van de energieprestaties van het gebouw, wordt er ook onderzoek gedaan naar het binnenklimaat van de woning. De laatste jaren streven we zo veel mogelijk naar Bijna-Energie Neutrale woningen of BEN woningen. Zoekt u een EPB verslaggever in Antwerpen die mee denkt over de mogelijkheden en die over de nodige ervaring beschikt om professioneel advies aan te bieden? Vinco Engineering is een studiebureau met ervaring in alle aspecten van het bouwproces.

-> Vraag nu uw offerte

Een gedreven EPB verslaggever in Antwerpen

Vinco Engineering is een gedreven en ervaren EPB verslaggever in Antwerpen en omliggende regio’s. U kunt beroep doen op ons bureau voor de verplichte EPB verslaggeving, maar ook voor de nodige stabiliteitsstudie en gebruikte technieken om het bouwproject succesvol af te ronden. Ook voor de veiligheidscoördinatie, ventilatieverslaggeving, blowerdoortest en keuring van uw riolering van het bouwproject kan u beroep doen op onze experts.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio Antwerpen – Mechelen

Brussel

Regio Brussel

Limburg

Regio Hasselt

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst– Gent – Sint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKoksijdeKortrijkMiddelkerkeOostende – RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte