EPB verslaggever Brussel

Ieder bouwproject dat onder de Belgische EPB wetgeving valt, moet verplicht aangevuld worden met een geldig EPB certificaat. Om dat certificaat te bemachtigen neemt u best een erkend EPB verslaggever onder de arm. Vinco Engineering EPB verslaggever Brussel is een erkend studiebureau voor de bouwsector. Naast een uitvoerig EPB verslag kunnen wij u ook verder helpen met de verschillende verplichte en aanvullende studies die bijdragen aan een vlotte en efficiënte bouwprocedure.

Is het EPB verslag verplicht?

Ja. Een verslag over energieprestatie en binnenklimaat of EPB verslag is verplicht voor alle bouwwerkzaamheden die onder de Belgische EPB wetgeving vallen. Sinds 2006 vallen alle residentiële en niet-residentiële bouwwerkzaamheden onder deze wetgeving, ongeacht of het om een nieuwbouwproject of een renovatieproject gaat.

Om dit EPB certificaat te bemachtigen doet u best beroep op een erkend studiebureau, zoals Vinco Engineering EPB verslaggever Brussel. Wij zorgen voor alle nodige documentatie en verslaggeving die u nodig heeft om een compleet EPB dossier in te dienen. Daarna bezorgen wij het EPB verslag aan de bevoegde overheidsinstanties die op hun beurt het officiële EPB certificaat afleveren.

-> Vraag nu uw offerte

Voordelen van een professioneel bureau voor EPB verslaggeving

Wanneer u in zee gaat met een professioneel bureau voor EPB verslaggeving in Brussel, garandeert dat meteen een vlotte en efficiënte samenwerking. Onze ingenieurs hebben ervaring met allerlei verschillende aspecten van de bouwprocedure. Zo zorgen wij eventueel ook voor bijkomende studies, zoals stabiliteitsstudies, studies van de gebruikte bouwtechnieken, ventilatieverslaggeving en blowerdoortests.

Een ervaren studiebureau zoals Vinco Engineering EPB verslaggever Brussel helpt u ook bij het realiseren van een optimale EPB waarde.

-> Vraag nu uw offerte

EPB waarden optimaliseren tijdens de planning

Tijdens het plannen van het bouwproces kunt u alvast rekening houden met de uiteindelijke EPB waarde. Zorg dat u al tijdens het plannen van de werkzaamheden op de hoogte bent van alle aspecten die een invloed hebben op de uiteindelijke EPB waarde. Op die manier vermijdt u een heleboel problemen die kunnen voorkomen worden met een goede planning.

Een optimale EPB score, die duidt op een energiezuinig bouwproject, zorgt voor een heleboel voordelen voor u en uw opdrachtgever of koper.

  • Energiezuinige woningen en gebouwen hebben een hogere waarde
  • Draag zorg voor het milieu met een energiezuinige of bijna-energie neutrale woning
  • Een goede EPB waarde resulteert in een aangenaam binnenklimaat
  • Ontvang subsidies en premies voor energiezuinig bouwen

-> Vraag nu uw offerte

EPB verslaggever en veiligheidscoördinator Brussel

Vinco Engineering EPB verslaggever Brussel is een officieel erkend studiebureau voor de bouwsector. Wij hebben ervaring met alle aspecten van de voorbereidingen en werkzaamheden tijdens het bouwproces. Zo kunt u ook gebruik maken van verschillende services die we aanbieden. Naast de voorafgaande studies en verslagen bij oplevering van het bouwproject kunt u bij ons ook terecht voor de veiligheidscoördinatie tijdens de werkzaamheden.

Staat u aan de start van een nieuwbouwproject of gaat u een bestaand gebouw renoveren? Neem dan zeker contact op met ons. We bespreken graag uw project met u en geven u wat meer informatie over de mogelijkheden. U kunt hier ook alvast onze referenties bekijken.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio Antwerpen – Mechelen

Brussel

Regio Brussel

Limburg

Regio Hasselt

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst– Gent – Sint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKoksijde – KortrijkMiddelkerkeOostende – RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte