EPB verslaggever Sint-Niklaas

Heeft u plannen voor een nieuwbouwproject of renovatieproject in Sint-Niklaas? Dan gaat u best op zoek naar een erkend studiebureau en EPB verslaggever Sint-Niklaas, zoals Vinci Engineering. Bij de oplevering van de werken moet u immers beschikken over een geldig EPB certificaat. De verslaggever verzamelt voor u alle nodige documentatie en dient het EPB verslag in bij de bevoegde overheidsinstanties. Om het EPB certificaat te behalen, moet de woning aan bepaalde voorwaarden voldoen. Daarnaast krijgt het pand ook een score. Hoe hoger uw woning scoort, hoe beter het algemene comfort van de inwoners van het pand!

Verbeter energieprestaties van uw woning

Door goed op tijd te starten met de EPB verslaggeving en documentatie kunt u al tijdens het plannen van de bouwplannen rekening houden met de uiteindelijke EPB score. Maak slim gebruik van de juiste technieken en materialen en zorg er zo voor dat uw woning energiezuinig of bijna-energieneutraal wordt.

Vinco Engineering is gespecialiseerd in de verslaggeving en studies van beschikbare technieken in de bouwsector. Laat u tijdig informeren over de mogelijkheden om zo een goede EPB score te bemachtigen voor uw woning. Een ervaren EPB verslaggever in Sint-Niklaas kan u met raad en daad bijstaan: voor, tijdens en na de bouwwerkzaamheden!

-> Vraag nu uw offerte

Waarom samenwerken met EPB verslaggever?

De kennis die een ervaren EPB verslaggever meebrengt, heeft alleen maar voordelen. De ingenieurs bij Vinco Engineering hebben een ruime kennis van de verschillende technieken en de voordelen die iedere techniek met zich meebrengt. We bestuderen uw specifieke situatie en informeren u over de beste mogelijkheden om uw bouwproject tot een goed einde te brengen. We voeren onze studies en verslaggeving uit met oog op een zo optimaal mogelijke EPB score.

Een goede EPB score is niet alleen interessant om uw energierekening naar beneden te halen. Het heeft ook een impact op het milieu.

  • Kleinere ecologische voetafdruk
  • Lagere energiefactuur
  • Hogere waarde voor de woning
  • Aangenaam klimaat binnenshuis
  • Ontvang premies of subsidies voor energiezuinig bouwen

-> Vraag nu uw offerte

Is een EPB certificaat verplicht?

Bij de aanvang van de werkzaamheden bent u verplicht om een EPB verslaggever aan te stellen. Deze zorgt voor de nodige verslagen en rapporten en dient deze in bij de bevoegde instanties.

De energieprestatieregelgeving is van kracht sinds 1 januari 2006 voor alle nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten in Vlaanderen. U bent dus ook verplicht om een EPB verslaggever aan te stellen voor uw werkzaamheden in Sint-Niklaas.

-> Vraag nu uw offerte

EPB verslaggever Sint-Niklaas

Vinco Engineering staat aan uw zijde tijdens de hele bouwprocedure. Voor deze diensten kunt u bij ons terecht:

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio Antwerpen – Mechelen

Brussel

Regio Brussel

Limburg

Regio Hasselt

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst– Gent – Sint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKoksijdeKortrijkMiddelkerke – Oostende – RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte