Veiligheidscoördinator Brugge

Ieder bouwproject waar meer dan één aannemer aan de slag gaat, vereist de aanstelling van veiligheidscoördinatie. Heeft u plannen om een bouwproject te starten in West Vlaanderen of Brugge? Doe dan beroep op een betrouwbare veiligheidscoördinator in Brugge. Vinco Engineering is gespecialiseerd in grote en kleine bouwwerkzaamheden.

Zorg voor een goede en veilige werkomgeving voor uw personeel. Laat de complete bouwprocedure uitstippelen en zorg dat de kritieke fasen van het project duidelijk aangegeven zijn.

De taak van een veiligheidscoördinator

Een veiligheidscoördinator verzorgt verschillende zaken tijdens het bouwproces. Voor de aanvang van de werken stellen onze experts een gezondheidsplan op. Ook een algemeen veiligheidsplan kan niet ontbreken. Beide documenten zijn beschikbaar voordat de effectieve werken van start gaan. Voor grotere projecten stellen we ook een coördinatiestructuur op om de samenwerking tussen alle partijen duidelijk en vlot te laten verlopen.

U bent dus voor de start van de werken meteen op de hoogte van de kritieke fasen tijdens het project. Deze kritieke of eventueel gevaarlijke fasen worden opgevolgd en één van onze experts brengt een bezoek aan de werf om de werkzaamheden op te volgen.

Na de werken ontvangt u een post interventie dossier met alle nodige documenten en gegevens.

-> Vraag nu uw offerte

Voordelen van een veiligheidscoördinator in Brugge

Als bouwheer of werfleider bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw vakmannen. U bent dan ook verplicht om tot het uiterste te gaan wanneer het over de veiligheid van personeel gaat. Een onafgewerkt gebouw is een potentiëel gevaarlijke plaats en het is belangrijk dat over al die risico’s nagedacht wordt. Er moeten voorzorgsmaatregelen genomen worden en ieder aspect van de veiligheid moet in regel zijn met de wetgeving.

Een ervaren veiligheidscoördinator zal u voorzien van de nodige informatie en documentatie om de veiligheid op de werf te garanderen. Zowel de kritieke als de niet-kritieke periodes worden onderzocht op eventuele risico’s. U ontvangt van ons een overzicht met de te nemen maatregelen. De risicovolle of kritieke fasen van het bouwproces worden duidelijk gedocumenteerd. Aan de hand van een overzichtelijk dossier kunt u alle voorzorgsmaatregelen nemen die nodig zijn om de hoogste graad van veiligheid te garanderen.

-> Vraag nu uw offerte

Veiligheidscoördinator verplicht in België

Voor ieder bouwproject of renovatieproject waar één of meer aannemers aan de slag zijn, moet verplicht een veiligheidscoördinator aangesteld worden. Zowel voor residentiële als commerciële bouwprojecten moet de veiligheid een garantie zijn. De veiligheidscoördinator is altijd verplicht, of de aannemers nu gelijktijdig aan het werk zijn of ze volgen elkaar op. Wie de veiligheidscoördinator moet aanstellen, is afhankelijk van de afmetingen van de werf en de bouwdirectie.

-> Vraag nu uw offerte

Zorg voor een veilige werkomgeving

Bied uw vakmannen en experts een veilige werkomgeving en zorg dat uw werf in regel is met de wetgeving. Door een veiligheidscoördinator met veel ervaring aan te stellen, geeft u uzelf een stevige voorsprong. U ontvangt gedetailleerde verslagen en alle details zijn tot in de puntjes uitgewerkt.

Bent u op zoek naar een veiligheidscoördinator in Brugge of omstreken? Vinco Engineering neemt graag de veiligheidscoördinatie in handen. Bovendien kunt u bij Vinco Engineering terecht voor een ruim aanbod aan services voor de bouwsector. Wij zorgen namelijk ook voor de benodigde studies voor bouwprojecten, zoals een stabiliteitsstudie, studies van de gebruikte technieken of EPB verslag.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken!

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio AntwerpenMechelen

Brussel

Regio Brussel

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst – GentSint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio Brugge – Knokke-Heist – KortrijkMiddelkerkeOostende –  RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Limburg

Regio Hasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte