Veiligheidscoördinator West-Vlaanderen

Heeft u bouwplannen of renovatieplannen in de provincie West-Vlaanderen? Zorg ervoor dat uw werknemers ten alle tijden veilig hun werk kunnen doen. Een veiligheidscoördinator zorgt voor een goede planning en opvolging van de werkzaamheden. Vinco Engineering veiligheidscoördinator West-Vlaanderen is de perfecte partner voor alle bouwwerkzaamheden. U kunt beroep doen op onze diensten zoals veiligheidscoördinatie, maar ook voor andere services binnen de planning en werkzaamheden in de bouwsector.

Wat doet de veiligheidscoördinator?

Het takenpakket van de veiligheidscoördinator is vrij uitgebreid. De planning van de werkzaamheden is een essentiële taak die wordt uitgevoerd voor de aanvang van de werken. Tijdens de planning bepalen we alle fases van het project en duiden we de kritieke fases aan voor extra opvolging. Tijdens deze fases brengen we een bezoek aan de werf om te controleren of alle aspecten van de werkzaamheden volgens planning verlopen. Na de uitvoering van de werken, zorgen we ook voor een compleet postinterventie dossier met alle informatie en documentatie.

-> Vraag nu uw offerte

Is een veiligheidscoördinator verplicht in West-Vlaanderen?

Voor ieder bouwproject waarbij meer dan 1 aannemer aan de slag gaat, is een veiligheidscoördinator verplicht. Of de aannemers gelijktijdig aan het werk zijn of dat ze elkaar opvolgen, maakt geen verschil voor deze verplichting. Deze wetgeving is van toepassing op residentiële en niet-residentiële bouwprojecten, ongeacht of het om een nieuwbouwproject of de renovatie van een bestaand gebouw gaat.

Vinco Engineering veiligheidscoördinator West-Vlaanderen is een ervaren en betrouwbare partner voor de veiligheidscoördinatie van uw project.

-> Vraag nu uw offerte

Voordelen van een ervaren veiligheidscoördinator in West-Vlaanderen

Een ervaren veiligheidscoördinator kan u helpen bij verschillende aspecten tijdens de planning en uitvoering van de werkzaamheden. U bent als bouwheer namelijk verplicht om alles in het werk te stellen om de veiligheid van uw werknemers en experts op de werkvloer te garanderen. De complete bouwprocedure moet geanalyseerd worden om eventuele risico’s te herkennen en op een veilige manier te benaderen.

Vinco Engineering veiligheidscoördinator West-Vlaanderen beschikt over een team van ervaren ingenieurs die over de nodige expertise en kennis beschikken om uw project grondig te analyseren. Wij stellen voor uw bouwproject een gedetailleerde analyse en planning op. Zo gaat u met de nodige informatie en een gerust gevoel van start, wetende dat alle risico’s bekend zijn. Wij voorzien u ook van een compleet stappenplan om de risicovolle periodes en handelingen tot een minimum te beperken

-> Vraag nu uw offerte

Garandeer de veiligheid van uw werknemers

Door de veiligheidscoördinatie van uw bouwproject uit te besteden aan een professioneel ingenieursbureau zorgt u voor een extra zekerheid. Uw werknemers en experts kunnen zich veilig voelen tijdens de werkzaamheden. Ieder risico wordt adequaat geanalyseerd en opgevolgd.

Naast de veiligheidscoördinatie kunnen we u ook bijstaan tijdens de planning en afwerking van uw project. Vinco Engineering biedt een totaalpakket aan studies en verslaggeving voor bouwprojecten. Zo zorgen wij voor een stabiliteitsstudie, een studie van de gebruikte technieken, maar ook voor de EPB verslaggeving, ventilatieverslaggeving, blowerdoortest en andere services.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio AntwerpenMechelen

Brussel

Regio Brussel

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst – GentSint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKnokke-HeistKortrijkMiddelkerkeOostende –  RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Limburg

Regio Hasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte