Veiligheidscoördinator Kortrijk

Staat u aan de start van een renovatieproject of bouwproject in Kortrijk of omstreken? Het aanstellen van een gekwalificeerd veiligheidscoördinator is verplicht wanneer er meer dan 1 aannemer aan de slag gaat op uw werf. Garandeer de veiligheid en gezondheid van uw werknemers en partners tijdens hun werkzaamheden op de bouwwerf. Vinco Engineering veiligheidscoördinator Kortrijk is een gespecialiseerd ingenieursbureau voor de bouwsector. U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket aan diensten voor grote en kleine bouwwerkzaamheden.

Wat doet de veiligheidscoördinator?

De veiligheidscoördinator zorgt voor een goede planning en inschatting van risicovolle handelingen tijdens de bouwprocedure. Kies voor een ervaren professional om zeker te zijn van een complete en doordachte analyse van de bouwprocedure. Vinco Engineering verzorgt een volledige veiligheidscoördinatie van uw project:

  • Opstellen van een gezondheidsplan en veiligheidsplan voor uw specifieke project
  • Aanduiden van kritieke of risicovolle fases in de procedure
  • Werfbezoek en controle ter plaatse tijdens de kritieke fases
  • Opstellen van een coördinatiestructuur voor grotere projecten
  • Compleet postinterventiedossier bij oplevering van het project

-> Vraag nu uw offerte

Is het aanstellen van een veiligheidscoördinator verplicht?

Vanaf het ogenblik dat er meer dan één aannemer aan de slag gaat op uw bouwwerf bent u verplicht om een veiligheidscoördinator aan te stellen. Het maakt geen verschil of deze aannemers gelijktijdig of achtereenvolgens aan het werk zijn. Vinco Engineering veiligheidscoördinator Kortrijk houdt zich bezig met de planning en structuur van de werkzaamheden en zorgt er voor dat alle risicovolle periodes en handelingen op voorhand gekend en omschreven worden.

-> Vraag nu uw offerte

Een goede planning zorgt voor een veilige werkomgeving

Een goed gepland bouwproject wordt meestal sneller en vlotter afgewerkt. Door rekening te houden met iedere handeling die eventueel gevaarlijk is, kunt u op voorhand inspelen op de risico’s en een veilige werkomgeving aanbieden aan uw werknemers en professionele partners.

Door alle fases en aspecten van de bouwprocedure op voorhand goed uit te dokteren, voorkomt u een heleboel problemen en vertragingen tijdens de uitvoering van uw bouwproject. Naast de veiligheidscoördinatie kunt u bij Vinco Engineering ook terecht voor de verschillende studies die vooraf gaan aan de werkzaamheden en voor de verslagen die u nodig heeft bij de oplevering van het project.

-> Vraag nu uw offerte

Bouwpartner en veiligheidscoördinator Kortrijk

Vinco Engineering veiligheidscoördinator Kortrijk is gespecialiseerd in de complete planning, opvolging en verslaggeving voor ieder bouwproject, zowel voor grote als kleine projecten. Wij voorzien u van de benodigde studies voor de aanvang van de werkzaamheden. Door een stabiliteitsstudie uit te voeren en alle gebruikte bouwtechnieken te analyseren, werkt u sneller en veiliger projecten af. Voor de officiële oplevering van uw project heeft u een EPB verslag, een ventilatieverslag en blowerdoortest nodig. Ook voor deze verslaggeving voor de bouwsector kunt u bij ons terecht.

Bent u op zoek naar een erkend veiligheidscoördinator in Kortrijk. Neem contact met ons op om uw bouwplannen te bespreken. Onze totaaloplossing is de beste en meest efficiënte manier om in orde te zijn met de huidige wetgeving.

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio AntwerpenMechelen

Brussel

Regio Brussel

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst – GentSint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKnokke-Heist – Kortrijk – MiddelkerkeOostende –  RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Limburg

Regio Hasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte