Veiligheidscoördinator Knokke-Heist

Plant u een renovatieproject of nieuwbouwproject aan de Belgische kust? De kans is groot dat u verplicht bent om een coördinator voor de veiligheid aan te stellen voor de aanvang van de werken. Neem contact op met Vinco Engineering veiligheidscoördinator Knokke-Heist om zeker te zijn dat u in regel bent met de geldende wetgeving.

Vinco Engineering is een ervaren ingenieursbureau voor de bouwsector. U kunt beroep doen op onze services als veiligheidscoördinator, maar u kunt ook bij ons terecht voor specifieke verslaggeving en gespecialiseerde studies die vooraf gaan aan een bouwproject.

Waarom heeft u een veiligheidscoördinator nodig?

Als bouwheer bent u verplicht om de veiligheid van de aanwezigen op uw werf te garanderen. Door te rekenen op de expertise van een ervaren coördinator voor de veiligheid zorgt u ervoor dat kritieke fases tijdens de procedure worden aangeduid en dat er een strikt veiligheidsplan voorhanden is voordat het project van start gaat.

Een veiligheidscoördinator neemt heel wat essentiële taken van u over.

  • Opmaken van een compleet veiligheidsplan voor de bouwprocedure
  • Aanduiden van kritieke en riskante fases tijdens de werkzaamheden
  • Werfbezoek en controle tijdens de vooraf bepaalde kritieke fases
  • Opstellen van een gezondheidsplan
  • Opstellen van het postinterventiedossier
  • Coördinatiestructuur voor grote projecten

-> Vraag nu uw offerte

Voordelen van een ervaren coördinator voor de veiligheid

Een ervaren veiligheidscoördinator brengt heel wat voordelen met zich mee.

Eerst en vooral kunt u een heleboel essentiële taken uit handen geven aan een ervaren team in de bouwsector. Zo hoeft u zich verder geen zorgen te maken over het veiligheidsplan en postinterventiedossier.

Daarnaast zorgt een ervaren partner ook voor gemoedsrust. Vinco Engineering heeft tal van referenties voor grote en kleine projecten in verschillende sectoren. We hebben heel wat ervaring met diverse bouwprojecten en zijn perfect op de hoogte van de wetgeving en de te gebruiken bouwtechnieken.

U kunt dus met een gerust geweten de veiligheid op uw werf garanderen.

-> Vraag nu uw offerte

Is een veiligheidscoördinator verplicht in Knokke-Heist?

Voor de meeste bouwprojecten is het aanstellen van een veiligheidscoördinator in Knokke-Heist verplicht, net als in de rest van ons land.

De Belgische wetgeving schrijft voor dat een erkend coördinator voor de veiligheid moet worden aangesteld voor ieder bouwproject waarbij meer dan één aannemer aan de slag gaat, ongeacht of het om een residentieel of niet-residentieel project gaat.

Zowel voor de realisatie van een nieuwbouwproject als voor de renovatie van een bestaand gebouw is deze aanstelling verplicht. Het maakt geen verschil of de aannemers gelijktijdig aan de slag gaan of dat ze elkaar opvolgen.

-> Vraag nu uw offerte

Garandeer de veiligheid op uw bouwwerf

Als bouwheer heeft u de verantwoordelijkheid over de veiligheid van werknemers en experts die uw werf betreden. Iedereen die aan de slag gaat, moet zijn of haar taken in een veilige omgeving kunnen uitvoeren. Ook de gezondheid van uw werknemers is essentieel.

Bespaar dus zeker niet op veiligheid en zorg ervoor dat u met een gerust geweten de werkzaamheden kunt opstarten.

Een ervaren veiligheidscoördinator in Knokke-Heist helpt u met het bepalen van kritieke fases en voorziet een stappenplan om de riskante tijdstippen zo veilig mogelijk te laten verlopen.

-> Vraag nu uw offerte

Vinco Engineering ingenieursbureau België

Vinco Engineering is een erkend ingenieursbureau voor de bouwsector in België. U kunt beroep doen op de expertise van onze ingenieurs tijdens het verloop van uw bouwproject. Zo zorgen we voor een voorafgaande studie van de stabiliteit en de gebruikte bouwtechnieken. Ook voor EPC verslaggeving, EPB verslaggeving en andere verplichte documentatie en studies kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op om uw bouwplannen te bespreken. We geven u graag wat meer informatie over de verschillende mogelijkheden en informeren u verder over onze diensten en services.

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio AntwerpenMechelen

Brussel

Regio Brussel

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst – GentSint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio Brugge – Knokke-Heist – Kortrijk – MiddelkerkeOostende –  RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Limburg

Regio Hasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte