Veiligheidscoördinator Antwerpen

Bent u bezig met de planning van een bouwproject in de provincie Antwerpen? U moet voor uw werf verplicht een veiligheidscoördinator aanstellen die het hele proces veilig in goede banen leidt. Vinco Engineering is een ervaren veiligheidscoördinator in de regio Antwerpen. Wij zijn een gecertificeerd bureau voor veiligheidscoördinatie niveau A. Bij ons kunt u terecht voor een complete opvolging van uw werf.

Is veiligheidscoördinator in Antwerpen verplicht?

Het aanstellen van een veiligheidscoördinator is verplicht vanaf het moment dat er meer dan 1 aannemer werkzaam is op uw werf, zowel in Antwerpen als in de rest van het land. Is de oppervlakte van uw werf kleiner dan 500 vierkante meter? In dat geval kan de bouwdirectie een veiligheidscoördinator aanstellen. Is de opdrachtgever ook meteen de werkgever? Dan moet deze de aanstelling van de veiligheidscoördinator op zich nemen.

Zowel voor residentiële als niet-residentiële bouwwerven is een veiligheidscoördinator verplicht.

-> Vraag nu uw offerte

Waarom een veiligheidscoördinator aanstellen?

Het aanstellen van een gecertificeerde veiligheidscoördinator is verplicht om de veiligheid van iedere aanwezige op de bouwwerf te kunnen garanderen. Naast de gebruikelijke veiligheidsvoorschriften, moet er ook een ervaren professional de taak op zich nemen om te zorgen dat alle procedures zo veilig mogelijk verlopen.

Zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovatieprojecten bestaan er een heleboel risico’s. Denk maar aan een open trapgat, stellingen en daken die nog niet zijn afgewerkt. Alle gevaren moeten duidelijk aangegeven worden en er moeten maatregelen genomen worden om werknemers te beschermen tegen risico’s.

-> Vraag nu uw offerte

Wat houdt de veiligheidscoördinatie in?

Vinco Engineering is een bureau voor veiligheidscoördinatie in Antwerpen. Tijdens de bouwprocedure kunt u op ons rekenen voor de volgende taken:

  • Opstellen van een algemeen veiligheids- en gezondheidsplan
  • Organisatie van de coördinatiestructuur
  • Werfbezoeken tijdens kritieke fasen van het bouwproces
  • Compleet postinterventiedossier

-> Vraag nu uw offerte

Uw bouwwerf nog veiliger en slimmer aanpakken?

Bent u op zoek naar een ervaren bureau met ingenieurs en veiligheidscoördinators in Antwerpen? Vinco biedt een totaalpakket met alle benodigde studies en administratie die u nodig heeft om het bouwproject tot een goed einde te brengen. Zo kunt u ook bij ons terecht voor de noodzakelijke studies bij de aanvang van uw project, zoals stabiliteitsstudies en de studies van de bouw technieken. Ook voor de EPB verslaggeving bent u bij ons aan het juiste adres. Reken dus tijdens uw zoektocht naar een veiligheidscoördinator in Antwerpen op de complete service die u bij Vinco Engineering kunt vinden!

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio AntwerpenMechelen

Brussel

Regio Brussel

Oost-Vlaanderen

Regio AalstGentSint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKnokke-Heist – KortrijkMiddelkerke – OostendeRoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Limburg

Regio Hasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte