Veiligheidscoördinator Sint-Niklaas

Plant u een bouwproject of renovatieproject in Sint-Niklaas of de omliggende regio? De Belgische wetgeving vereist de aanstelling van een veiligheidscoördinator voor ieder bouwproject waar meer dan één aannemer aan het werk gaat. Vinco Engineering veiligheidscoördinator Sint-Niklaas is een erkend ingenieursbureau, gespecialiseerd in de bouwsector. Doe beroep op een professional om de veiligheid en gezondheid van uw werknemers te garanderen.

De taken van een veiligheidscoördinator

Het takenpakket van een veiligheidscoördinator is erg uiteenlopend. Zo zorgen wij ervoor dat u, uw werknemers en uw partners met een veilig gevoel kunnen rondlopen op uw bouwwerf. Vinco Engineering veiligheidscoördinator Sint-Niklaas zorgt voor een complete uitvoering van deze diensten:

  • Opstellen van een gedetailleerd gezondheids- en veiligheidsplan
  • Analyseren en markeren van risicovolle fases tijdens het bouwproces
  • Werfbezoek tijdens de kritieke of gevaarlijke fases
  • Afleveren van het postinterventiedossier bij oplevering van het bouwproject
  • Opstellen van de coördinatiestructuur bij grotere projecten

-> Vraag nu uw offerte

Wanneer moet een veiligheidscoördinator worden aangesteld

Volgens de Belgische wetgeving moet een veiligheidscoördinator worden aangesteld vanaf het ogenblik dat er meer dan één aannemer aan de slag gaat op de bouwwerf. De verplichting geldt wanneer de aannemers gelijktijdig aan het werk zijn, maar ook wanneer deze achtereenvolgend hun taken uitvoeren.  Deze wetgeving is van toepassing op alle bouwwerkzaamheden: renovatiewerken, nieuwbouwprojecten, residentiële en niet-residentiële projecten.

Voor werkzaamheden waar slechts 1 aannemer actief is, bent u niet verplicht om een veiligheidscoördinator aan te stellen. Toch bent u ook in dit geval verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van alle personen die zich op uw werf bevinden. U doet er dus goed aan om altijd dienst te doen op een expert op gebied van veiligheid en gezondheid die een correcte veiligheidscoördinatie kan garanderen.

Vinco Engineering veiligheidscoördinator Sint-Niklaas heeft ervaring met kleine en grote bouwwerkzaamheid. Ook complexe structuren en de implementatie van verschillende, uiteenlopende bouwtechnieken vallen onder onze expertise. Plant u een bouwproject in Sint-Niklaas?

-> Vraag nu uw offerte

Doe beroep op de expertise van een erkend ingenieursbureau

Reken op de knowhow en expertise van een ervaren ingenieursbureau in uw regio. Onze ingenieurs hebben een ruime ervaring met zowel kleinschalige als complexe structuren. Geen project is voor ons te klein of te groot!

Door in zee te gaan met een veiligheidscoördinator met een ruime ervaring, kunt u rekenen op grondige analyses en een overzichtelijke planning. We onderzoeken alle aspecten van de bouwprocedure zoals u die gepland heeft. Ons onderzoek biedt u informatie over eventuele problemen die u kunt voorkomen en veiligheidsrisico’s. Informeer uzelf over de best mogelijke aanpak tijdens kritieke fases en verbeter de veiligheid op uw bouwwerf. De veiligheid van uw werknemers en partners staat op de eerste plaats. Het is dus zeker geen overbodige luxe om een uitgebreid onderzoek te laten uitvoeren naar alle gevaren en gezondheidsrisico’s die tijdens uw bouwproject naar boven komen.

Bouwpartner en veiligheidscoördinator Sint-Niklaas

Vinco Engineering veiligheidscoördinator Sint-Niklaas biedt een totaalpakket aan services binnen de bouwsector. Naast de veiligheidscoördinatie kunt u bij ons ook terecht voor de verschillende studies die aan de werkzaamheden vooraf gaan, zoals een stabiliteitsstudie en een analyse van de toegepaste bouwtechnieken. Voor de oplevering van uw project kunt u ook bij ons terecht voor de EPB verslaggeving, het ventilatieverslag en blowerdoortest.

Bent u bezig met de planning van een renovatieproject of bouwproject in Sint-Niklaas? Neem dan zeker contact op met Vinco Engineering. We kijken ernaar uit om uw bouwproject te bespreken en geven u graag een idee van de mogelijkheden!

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio AntwerpenMechelen

Brussel

Regio Brussel

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst – Gent – Sint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKnokke-HeistKortrijkMiddelkerkeOostende –  RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Limburg

Regio Hasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte