Veiligheidscoördinator Oostende

Bent u bezig met de planning van een bouwproject of renovatieproject in Oostende of de omliggende regio? Zorg ervoor dat de aannemers en werknemers die aan de slag gaan op de bouwwerf hun taken kunnen uitvoeren in een veilige omgeving. Doe beroep op een ervaren veiligheidscoördinator in Oostende om de werkzaamheden in goede banen te leiden.

Wat doet een veiligheidscoördinator?

Tijdens de gehele bouwprocedure kan u rekenen op de expertise van een ervaren veiligheidscoördinator uit eigen regio. Onze ingenieurs nemen uw project onder de loep en zorgen voor de veiligheid op uw werf. Dit zijn de taken die we uitvoeren om de veiligheid te garanderen:

  • Opstellen van een gezondheidsplan en veiligheidsplan voor de complete procedure
  • Voor grote bouwprojecten stellen we ook een coördinatiestructuur op
  • Tijdens de kritieke fases van de werkzaamheden brengen we en bezoek aan de werf
  • Opstellen en afleveren van een uitgebreid postinterventiedossier

-> Vraag nu uw offerte

Veiligheidscoördinator verplicht in Oostende?

Het aanstellen van een veiligheidscoördinator is verplicht vanaf het moment dat er meer dan 1 aannemer aan de slag gaat op uw werf.

De aannemers kunnen gelijktijdig aan het werk zijn, maar het kan ook gebeuren dat de aannemers elkaar opvolgen. In beide gevallen is het verplicht om een erkend veiligheidscoördinator aan te stellen voor de aanvang van de werkzaamheden.

Vinco Engineering is een erkend ingenieursbureau dat de veiligheidscoördinatie op de werf van u overneemt. Naast de veiligheidscoördinatie kunt u ook bij ons terecht voor een verscheidenheid aan andere services en onderzoeken.

-> Vraag nu uw offerte

Expertise van een ervaren ingenieursbureau

Vinco Engineering is een ervaren ingenieursbureau met een ruime expertise in de bouwsector. Voor zowel grote als kleine bouwprojecten zorgen wij voor de nodige en verplichte verslaggeving en coördinatie tijdens de verschillende fases van de bouwprocedure.

U kunt ook bij ons terecht voor andere diensten die de procedure sneller en makkelijker laten verlopen. Zo zorgen we voor de aanvang van de bouwwerken voor een stabiliteitsstudie en de verschillende studies van de gebruikte technieken. Door tijdig te onderzoeken welke technieken er best aangewend worden en waar u eventueel problemen kan verwachten tijdens de werkzaamheden, geeft u uzelf een voorsprong.

Ook tijdens en na de bouwwerkzaamheden staan we aan uw zijde voor het uitvoeren van de EPB verslaggeving, ventilatieverslaggeving en andere verslagen die nodig zijn bij de oplevering van het project.

-> Vraag nu uw offerte

Veilige werkomgeving met veiligheidscoördinator in Oostende

Vinco Engineering is gespecialiseerd in de studie van bouwprocessen. We beschikken over een ruime ervaring en kunnen u een goed beeld geven van de eventueel kritieke of gevaarlijk situaties tijdens de werkzaamheden.

Voorzie een veilige omgeving voor werknemers, aannemers en onafhankelijke experts tijdens hun aanwezigheid op uw werf. Vinco Engineering neemt de moeilijke taken van u over en garandeert een optimale werkomgeving voor iedereen die de werf bezoekt.

Plant u een bouw- of renovatieproject in Oostende of de omliggende regio? Vinco Engineering is de perfecte partner voor alle bouwwerkzaamheden.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio AntwerpenMechelen

Brussel

Regio Brussel

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst – GentSint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKnokke-HeistKortrijkMiddelkerke – Oostende –  RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Limburg

Regio Hasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte