Veiligheidscoördinator Hasselt

Heeft u plannen voor een renovatieproject of bouwproject in Hasselt of de provincie Limburg? Dan doet u er goed aan om een ervaren veiligheidscoördinator aan te stellen voor uw project. Vinco Engineering veiligheidscoördinator Hasselt is een gespecialiseerd ingenieursbureau met een ruime ervaring in de bouwsector. Wij nemen voor u een aantal verschillende aspecten over, zoals veiligheidscoördinatie, studies van de gebruikte bouwtechnieken, stabiliteitsstudies, EPB verslaggeving en nog veel meer. Vinco Engineering biedt een totaalpakket aan studies en verslaggeving voor de bouwsector.

De taken van een veiligheidscoördinator

Onze ingenieurs verzorgen de complete veiligheidscoördinatie van uw bouwproject, van planning tot oplevering.

  • Opstellen van een algemeen veiligheids- en gezondheidsplan
  • Aanduiden van kritieke fasen in het bouwproces
  • Werfbezoeken tijdens fasen die we als kritiek hebben aangeduid
  • Opstellen van de coördinatiestructuur bij grotere projecten
  • Opmaak van een compleet postinterventiedossier

-> Vraag nu uw offerte

Kies voor een ervaren veiligheidscoördinator

Door te kiezen voor een veiligheidscoördinator met ervaring, kiest u ook meteen voor een vlot en gestroomlijnd traject tijdens uw bouwproject. Vinco Engineering veiligheidscoördinator Hasselt heeft ervaring met alle aspecten van de bouwprocedure en kan u al bijstaan tijdens de planning van het project. U kunt dan ook beroep doen op onze expertise voor de studies van de verschillende aan te wenden technieken en de verslaggeving rond het opgeleverde project.

-> Vraag nu uw offerte

Is het aanstellen van een veiligheidscoördinator verplicht?

U bent verplicht om een veiligheidscoördinator aan te stellen wanneer er tijdens de werkzaamheden aan uw project meer dan 1 aannemer aan de slag gaat. Vanaf het ogenblik dat er twee aannemers gelijktijdig of achtereenvolgend aan de slag gaan op de bouwwerf, bent u dus verplicht om een veiligheidscoördinator aan te stellen. De veiligheidscoördinator is dan ook verplicht voor nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten aan residentiële of niet-residentiële bouwwerken.

Vinco Engineering veiligheidscoördinator Hasselt is de perfecte partner om de veiligheid te garanderen tijdens uw bouwproject!

-> Vraag nu uw offerte

Zorg voor een veilige werkomgeving

Wie vandaag de dag bouwt of renoveert, is verplicht om alles in het werk te stellen om de veiligheid van personeel en medewerkers te garanderen. Ieder bouwproject brengt risico’s met zich mee en die moeten tot een minimum beperkt worden. Zo moeten trapgaten en stellingen veilig afgeschermd worden, maar het gaat natuurlijk wel wat verder dan dat. Daarom wordt er een expert aangesteld die op de hoogte is van alle voorziene en minder voorziene risico’s die zich zullen manifesteren op uw bouwwerf.

De gezondheid en veiligheid van uw werknemers en expert is van essentieel belang. Zorg ervoor dat zij ten alle tijden van een veilige werkomgeving gebruik kunnen maken.

Bouwpartner en veiligheidscoördinator Hasselt

Vinco Engineering veiligheidscoördinator Hasselt is een ervaren ingenieursbureau met de juiste expertise voor ieder bouwproject. Wij bieden een totaalpakket aan studies en verslaggeving binnen de bouwsector. Naast de veiligheidscoördinatie van uw project kunt u bij ons ook terecht voor alle verplichte en aanvullende studies die aan de werkzaamheden vooraf gaan. Ook na de afwerking van het project helpen wij u graag verder met de nodige verslaggeving, zoals EPB verslaggeving, ventilatieverslaggeving, blowerdoortest en meer.

Bekijk alvast onze referenties om te zien welke bouwprojecten we reeds verwezenlijkt hebben.

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio AntwerpenMechelen

Brussel

Regio Brussel

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst – GentSint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKnokke-HeistKortrijkMiddelkerkeOostende –  RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Limburg

Regio Hasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte