Veiligheidscoördinator Vlaams-Brabant

Voor ieder bouwproject waarbij meer dan één aannemer aan de slag gaat, bent u verplicht om een coördinator voor de veiligheid aan te stellen. Vinco Engineering veiligheidscoördinator Vlaams-Brabant is de perfecte partner voor de bouwsector!

Taken van de veiligheidscoördinator

Een ervaren coördinator voor de veiligheid in de bouwsector neemt een heleboel gespecialiseerde taken van u over. Zo kunt u zich meer bezighouden met de taken die binnen uw interessegebied liggen. Vinco Engineering veiligheidscoördinator Vlaams-Brabant neemt deze taken van u over:

  • Opstellen van een gezondheidsplan voor het bouwproject
  • Uitwerken van een compleet veiligheidsplan
  • Aanduiden van kritieke fases in de procedure
  • Controle en werfbezoek tijdens de kritieke fases
  • Afleveren van een postinterventiedossier voor de werkzaamheden

Voor grotere projecten: opstellen van de coördinatiestructuur

-> Vraag nu uw offerte

Is veiligheidscoördinatie op een bouwwerf verplicht?

Voor ieder bouwproject waar meer dan één aannemer aan de slag gaat, bent u verplicht om een veiligheidscoördinator aan te stellen. Het maakt geen verschil of deze aannemers elkaar opvolgen of dat ze gelijktijdig aan de slag zijn. Deze wetgeving geldt voor zowel residentiële als voor niet-residentiële bouwprojecten, ongeacht of het over een nieuwbouwproject of over een renovatieproject gaat.

Plant u een bouwproject waarbij slechts één aannemer alle werkzaamheden leidt? Dan bent u niet verplicht om een veiligheidscoördinator aan te stellen. Maar om de veiligheid van uw experts en werknemers te garanderen, doet u er goed aan om alsnog een expert voor de veiligheid aan te duiden.

-> Vraag nu uw offerte

Zorg voor een veilige werkomgeving

De gezondheid en veiligheid van uw werknemers is een belangrijk aspect van de bouwprocedure. Er zijn namelijk heel wat gevaren en risico’s aanwezig tijdens de werkzaamheden. Zorg ervoor dat iedereen die taken moet uitvoeren op uw bouwwerf dat onder gezonde en veilige omstandigheden kan doen.

Door uzelf voor de aanvang van de werkzaamheden te informeren over de gevaarlijke momenten en kritieke fases, zorgt u ervoor dat iedereen goed voorbereid aan de slag kan gaan. Vinco Engineering helpt u om de kritieke momenten en de onveilige zones te bepalen. Zo zorgen we er samen voor dat uw bouwproject snel en probleemloos opgeleverd wordt, zonder ongevallen.

-> Vraag nu uw offerte

Ervaren bouwpartner en veiligheidscoördinator in Vlaams-Brabant

Vinco Engineering is thuis in de bouwsector. We zijn op de hoogte van de hedendaagse technieken en wetgeving in ons land. Onze ingenieurs zijn hoog opgeleid en beschikken over vele jaren ervaring in hun vak. Vinco Engineering is dan ook de perfecte partner om de veiligheid op uw werf te optimaliseren.

Ongeacht de grootte en complexiteit van het bouwproject, we staan tijdens de complete procedure aan uw zijde.

-> Vraag nu uw offerte

Heeft u bouwplannen?

Heeft u bouwplannen en bent u op zoek naar een veiligheidscoördinator in Vlaams-Brabant? Vinco Engineering zorgt voor de nodige onderzoeken en planning van de complete procedure. Naast de veiligheidscoördinatie helpen we u ook graag tijdens de voorbereiding van de werken, tijdens de werkzaamheden en bij de oplevering van uw project. We bieden een totaaloplossing voor de bouwsector. Bekijk de projecten die we al eerder gerealiseerd hebben.

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio AntwerpenMechelen

Brussel

Regio Brussel

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst – GentSint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKnokke-HeistKortrijkMiddelkerkeOostende –  RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Limburg

Regio Hasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte