Veiligheidscoördinator Leuven

Heeft u plannen om te bouwen, verbouwen of renoveren? Vinco Engineering veiligheidscoördinator Leuven is de perfecte partner voor al uw bouwplannen in Leuven of de rest van Vlaanderen. U doet er goed aan om in zee te gaan met een ervaren ingenieursbureau voor een langdurige en efficiënte samenwerking. Vinco Engineering is een ingenieursbureau dat zich specialiseert in de bouwsector. Naast de veiligheidscoördinatie van uw project kunt u bij ons ook terecht voor het uitvoeren van verplichte en additionele studies die aan het project voorafgaan. Maar u kunt ons ook raadplegen voor de verslaggeving bij het opleveren van uw project.

Is een veiligheidscoördinator verplicht in Leuven?

U bent verplicht om een veiligheidscoördinator aan te stellen voor de bouwwerkzaamheden vanaf het moment dat er meer dan één aannemer gelijktijdig of achtereenvolgens werkzaamheden uitvoert op de werf. Zowel voor residentiële als niet-residentiële projecten is de aanstelling van een veiligheidscoördinator verplicht, ongeacht of u aan een nieuwbouwproject begint of aan de renovatiewerken van een bestaand gebouw. Bent u op zoek naar een veiligheidscoördinator in Leuven.

-> Vraag nu uw offerte

Welke voordelen heeft de samenwerking met een ervaren veiligheidscoördinator?

Vandaag de dag bent u verplicht om alles in het werk te stellen om de veiligheid van uw personeel en medewerkers te garanderen. Een bouwwerf is een plaats waar verschillende risicovolle activiteiten worden uitgevoerd. Sommige van deze risico’s zijn meteen duidelijk, terwijl andere risico’s minder voorspelbaar zijn. Een ervaren ingenieursbureau, zoals Vinco Engineering, heeft ervaring met alle aspecten van kleinschalige en grootschalige bouwprojecten. Wij zijn op de hoogte van duidelijke en verscholen gevaren en werken een compleete veiligheidscoördinatie voor u uit. In deze planning duiden we de kritieke en risicovolle fasen van de bouwprocedure aan.

-> Vraag nu uw offerte

Wat kan ik verwachten van de veiligheidscoördinator?

De veiligheidscoördinator stelt voor u een duidelijk plan op en voorziet ieder risico dat zich tijdens uw bouwproject kan voordoen.

Vinco Engineering veiligheidscoördinator Leuven stelt een volledig gezondheidsplan op, aangevuld met een compleet veiligheidsplan. Dit plan bevat alle informatie over de uit te voeren werkzaamheden en de kritieke fasen worden duidelijk aangeduid. Tijdens deze risicovolle periodes brengen we een bezoek aan de werf om te controleren of alles volgens planning verloopt. Voor grotere projecten stellen we ook een coördinatiestructuur op die u een duidelijk overzicht geeft van alle aspecten van de bouwprocedure. Na afloop van de werken leveren we een postinterventiedossier af.

-> Vraag nu uw offerte

Voorzie op voorhand alle risicovolle handelingen

Een samenwerking met een ervaren veiligheidscoördinator in Leuven biedt verschillende voordelen. Zo kunt u bij Vinco Engineering ook terecht voor de verschillende studies die vooraf gaan aan de werkzaamheden. Onze ingenieurs zijn beschikbaar voor het uitvoeren van een stabiliteitsstudie en een complete studie van de toe te passen bouwtechnieken. Deze studies geven u voor de aanvang van de werkzaamheden al een duidelijk beeld van de uit te voeren werken en de beste technieken voor uw specifieke project. Door het uitvoeren van voorafgaande studies kunnen we alvast de risico’s beperken en een goede schatting geven van de mogelijk kritieke of risicovolle handelingen.

-> Vraag nu uw offerte

Ervaren studiebureau en veiligheidscoördinator Leuven

Zorg ervoor dat u uw werknemers en partners een veilige werkomgeving kunt aanbieden tijdens uw bouwproject. Door te kiezen voor een totaalpakket van studies en verslaggeving werkt u samen met 1 betrouwbare partner die op de hoogte is van alle aspecten van uw project.

U kunt bij Vinco Engineering veiligheidscoördinator Leuven terecht voor de coördinatie van de gezondheid en veiligheid van het project, maar wij zorgen ook voor aanvullende documentatie en verslaggeving. In ons totaalpakket voorzien wij services zoals stabiliteitsstudies, verschillende studies betreffende de toegepaste bouwtechniekenEPB verslaggeving, ventilatieverslaggeving, blowerdoortests en meer!

Bekijk onze referenties of neem hieronder contact met ons op om uw project te bespreken!

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio AntwerpenMechelen

Brussel

Regio Brussel

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst – GentSint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKnokke-HeistKortrijkMiddelkerkeOostende –  RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Limburg

Regio Hasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte