Veiligheidscoördinator Limburg

Plant u een bouwproject of renovatieproject? Garandeer de veiligheid van uw experts en personeel gedurende de hele bouwprocedure. U doet best beroep op een ervaren ingenieursbureau voor de veiligheidscoördinatie van de werkzaamheden. Vinco Engineering veiligheidscoördinator Limburg is een ervaren ingenieursbureau voor de bouwsector. Wij bieden een totaalpakket aan studies, verslaggeving en coördinatie voor de bouwsector.

Is een veiligheidscoördinator verplicht?

Het aanstellen van een veiligheidscoördinator is verplicht voor alle bouwwerkzaamheden waar meer dan 1 aannemer aan de slag gaat. Deze aannemers kunnen gelijktijdig aan het werk zijn of elkaar aflossen. Het aanstellen van een erkend veiligheidscoördinator is in beide gevallen verplicht. Deze wetgeving is van kracht in heel België en dus ook in de provincie Limburg, ongeacht of het om een residentieel of niet residentieel bouwproject gaat.

Vinco Engineering veiligheidscoördinator Limburg is een erkend en gecertificeerd ingenieursbureau voor de veiligheidscoördinatie tijdens bouwwerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor een verscheidenheid aan services, zowel voor verplichte administratie als voor aanvullende studies en verslaggeving.

-> Vraag nu uw offerte

Wat doet Vinco Engineering veiligheidscoördinator Limburg?

Gedurende de hele bouwprocedure kunt u op onze ingenieurs rekenen voor het uitvoeren van de volgende taken:

  • Het opstellen van een algemeen veiligheids- en gezondheidsplan
  • De coördinatiestructuur van grotere bouwprojecten
  • Werfbezoeken tijdens de kritieke fasen van het bouwproces
  • Het opstellen en afleveren van een compleet postinterventie dossier

-> Vraag nu uw offerte

Voordelen van een samenwerking met een ervaren veiligheidscoördinator in Limburg

Wanneer het om de veiligheid van uw werknemers en experts gaat, is het interessant dat u beroep kan doen op een team van veiligheidscoördinators met ervaring. Onze ingenieurs hebben expertise in alle aspecten van de bouwprocedure. Bekijk zeker even onze referenties om de verschillende projecten die we reeds hebben afgerond, te bekijken. U kunt bij ons ook terecht voor de verplichte en aanvullende studies en verslaggeving voor de bouwsector. Wij hebben een goed inzicht in alle fasen van de procedure en kunnen u dan ook bijstaan van bij de planning tot aan de oplevering van uw project.

-> Vraag nu uw offerte

Zorg voor een veilige werkomgeving voor uw werknemers

De meeste bouwprojecten vereisen de aanstelling van een veiligheidscoördinator, maar u kunt ook een veiligheidscoördinator aanstellen voor kleinere projecten waar slechts één aannemer aan de slag gaat. De veiligheid van uw personeel en de experts die uw werf bezoeken is namelijk uiterst belangrijk. Zorg dat uw personeel met een goed gevoel aan de slag gaat en dat u op de hoogte bent van alle kritieke en minder kritieke fasen van de werkzaamheden. Door uzelf op voorhand goed te informeren, kunt u bouwprojecten sneller en efficiënter afronden.

-> Vraag nu uw offerte

Bouwpartner en veiligheidscoördinator Limburg

Vinco Engineering is een ingenieursbureau, gespecialiseerd in de bouwsector. Wij bieden een totaalpakket aan services voor bouwprojecten. Naast de veiligheidscoördinatie kunt u bij ons ook terecht voor de verschillende studies die vooraf gaan aan de werkzaamheden, zoals stabiliteitsstudies en studies van de gebruikte bouwtechnieken. Deze studies maken deel uit van een goede planning en ze zorgen ervoor dat de bouwwerkzaamheden probleemloos en vlot verlopen. Ook tijdens en na de werkzaamheden staan we u bij met de EPB verslaggeving, ventilatieverslaggeving en blowerdoortest.

Bent u bezig met de planning van een bouwproject in de provincie Limburg of omstreken? Neem dan zeker contact op met Vinco Engineering veiligheidscoördinator Limburg om uw plannen te bespreken. We bekijken uw project graag en informeren u over de mogelijkheden.

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio AntwerpenMechelen

Brussel

Regio Brussel

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst – GentSint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKnokke-HeistKortrijkMiddelkerkeOostende –  RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Limburg

Regio Hasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte